Andra, uluită de un concurent la Românii au talent: ‘Am leșinat, wow, ești o bucurie’

Andra, uluită de un concurent la Românii au talent: ‘Am leșinat, wow, ești o bucurie’
Andra, uluită de un concurent la Românii au talent, de la Pro TV

Andra a fost uluită de prestația unui concurent venit în ediția 21 a show-ului ”Românii au talent”. Tânărul, deși a pășit sfios pe scena talentelor, a impresionat toți membrii juriului, mai cu seamă pe cântăreața grupului, care a rămas mută de uimire.

Andra s-a declarat uluită de un concurent la Românii au talent

Alessandro Dănescu, în vârstă de 24 de ani, din București, a venit pe scena talentelor pentru a-și arăta măestria într-ale muzicii. Deși a terminat o facultate cu profil în aerospațială, iar în prezent lucrează ca IT-ist, el vrea să cânte. A intrat pe scenă timid, s-a prezentat, apoi când au început primele acorduri ale piesei s-a lăsat liniștea, după care uimirea. Tânărul a interpretat piesa ”You Know I’m No Good” a lui Amy Winehouse. 

„Deși din mai lucrez de acasă, când eram pe video cu colegii mai cântam. Îmi venea să mai fredonez un pic, așa. Nu mai zis în meetinguri, la un moment dat. Chestia asta mă face fericit pur și simplu. Când lucrez cânt, cânt când stau în casă, când merg la magazin, cânt tot timpul, deci asta fac mereu. Dacă nu cânt, nu mă simt ok. Eu asta vreau să fac”, a spus concurentul.

„De aici vine surpriza”

La finalul numărului, jurații l-au aplaudat în picioare, iar Andra  s-a declarat bucuroasă că l-a putut asculta. Alessandro a primit patru de ”Da”, prin urmare publicul îl va revedea în următoarea etapă.

Andi Moisescu: „Alessandro, Alessandro, ne-ai lovit, ne-ai învins. Nu ne așteptam la așa ceva. Apare un bărbat pe scenă, apoi apare această piesă și ne punem niște întrebări. Ce tonalitate o să apuce, cum o să sune piesa cu voce masculină și, mamă, ne-ai lovit cu timbrul. Cel puțin eu și Andra…ne-ai lăsat puțin loviți cu timbrul. Ne-ai surprins, trebuie să recunosc”

Andra: „Alessandro, ești o bucurie pentru mine ca și jurat, pentru că ești genul de concurent care vii și surprinzi. Nu mă așteptam să cânți asta, să ai un asemenea ambitus, să schimbi melodia, să vii cu idei. Cam asta face un profesionist, iar faptul că ai spus că lucrezi în IT, de aici vine surpriza. WOW, ce bine pregătit ești și în acest domeniu, în muzică. Bravo, fain de tot!”

Andi: „Ai drum în emisiunea asta, e fără dar și poate.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI