Andra și Măruță au votat! Și-au pozat buletinele și au transmis un mesaj ferm

Andra și Cătălin Măruță au votat și le-au arătat fanilor buletinele cu mențiunea ”votat”

Andra și Cătălin Măruță au votat, duminică, 26 mai, pentru alegerile europarlamentare și pentru referendumul pe Justiție. Cei doi s-au pozat în timp ce așteptau să voteze, apoi și-au făcut poze cu buletinele pe care era lipită inscripția ”votat”.

Andra și Cătălin Măruță, poză cu buletinele, după ce au votat

Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au postat mai multe imagini, printre care și una cu buletinele lor, după ce li s-a pus abțibildul ”votat”. Aceștia au transmis și fanilor îndemnul să iasă la vot, printr-o postare pe Facebook.

”E.U Yes la VOT ! @catalin_maruta @ Bucharest, Romania”,  fost mesajul postat de artistă pe conturile ei de socializare. Acesta a fost primit cu mult entuziasm de către cei care o urmăresc în spațiul online.

Cătălin Măruță și Andra și-au fotografiat buletinele, după ce au vitat
Cătălin Măruță și Andra și-au fotografiat buletinele, după ce au vitat

Românii votează azi pentru europarlamentare și referendumul pe Justiție

Românii din țară și din străinătate votează astăzi pentru alegerile europarlamentare, iar cei are doresc își exprimă votul și pentru referendumul pe Justiție. Până la ora 15.00, s-a înregistrat o prezență mult mai mare la vot, decât în ceilalți ani. Cifrele arătau așa: 26,78 %, iar la referendum 22,83%.

Aproape 19 milioane de români au drept de vot, pe listele electorale. Din totalul de alegători înscrişi în Registrul electoral, exceptându-i pe cei cu drepturile de vot radiate, un număr de 700.843 de cetăţeni români cu drept de vot au domiciliul sau reşedinţa în străinătate şi sunt posesori de paşaport CRDS. Numărul total de alegători români înscrişi în listele electorale permanente (persoane care au domiciliul sau reşedinţa în România) este 18.267.997 de persoane”, informează Autoritatea Electorală Permanentă, într-un comunicat.

”La generarea listelor electorale permanente pentru referendumul naţional consultativ convocat de preşedintele României nu au fost radiaţi din liste cei 379 de cetăţeni români care s-au înscris pe listele de votare ale altor state a vota reprezentanţii acestora în Parlamentul European. Precizăm, de asemenea, că nu există posibilitatea ca un cetăţean comunitar să voteze la acest scrutin”, mai arată comunicatul AEP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI