Andra, imagini din noul videoclip! Anunțul care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură. Ce i-a pus să facă

Andra, imagini din noul videoclip! Anunțul care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură. Ce i-a pus să facă
Andra, nou videoclip! Ce i-a pus pe fani să facă?

Andra vine cu un nou videoclip surprinzător! Iubita artistă le-a pregătit o nouă surpriză fanilor săi care îi sunt alături deja de ani buni. Din fericire pentru aceștia, solista le-a oferit o bucățică din energia noului clip. Ce le-a cerut aceasta publicului său fidel?

Andra,  nou videoclip! Ce i-a pus pe fani să facă?

Cunoscuta artistă nu stă foarte mult să se bucure de succesul unei piese că deja bate pasul pentru noul hit. Dat fiind faptul că solista are parte de o comunitate destul de strânsă, i-a rugat pe fani să-i ofere un răspuns la un fel de sondaj făcut de aceasta. Andra a înșirat câteva piese care au avut un real succes de-a lungul timpului și le-a spus să indice litera din stânga titlurilor pentru a ghici o continuare a acesteia. Piesa care urmează să fie lansată azi, la orele 15:00, este derularea șirului poveștii uneia dintre melodiile puse în sondaj de artistă.

„Dacă ar fi să lansez o continuare, la ce piesă ați vrea să fie? Lăsați in comentarii:
a. K la Meteo
b. Dragostea rămâne
c. În noapte mă trezesc
Hai să vedem, ghiciți oare ce clip lansez mâine? Vă pup! ?”
Andra (Sursa: instagram.com)

Andra, imagini din noul videoclip! A pregătit o surpriză deosebită fanilor
Andra, imagini din noul videoclip! A pregătit o surpriză deosebită fanilor

Surprize pentru fani

Andra a pregătit o nouă surpriză pentru fanii săi, un nou videoclip va ieși astăzi! Aceasta nu este acompaniat cu orice piesă, ci o continuare a unei melodii scoase în trecut de soția lui Cătălin Măruță.  „Când e mai greu, atunci trebuie să te ții mai bine de mână cu persoana iubită! – lansare ora 15.00”, a fost mesajul cântăreței din dreptul fotografiei din clipul lansat azi.

„Abia aștept❗Nu mai am răbdareeee❤️”,”Abia aștept s-o ascult.”, au fost comentariile internauților care așteaptă cu sufletul la gură noua melodie a cântăreței lor preferate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI