Andra i-a uimit pe toți. Cum s-a îmbrăcat și ce mesaj profund le-a transmis românilor

Andra i-a uimit pe toți. Cum s-a îmbrăcat și ce mesaj profund le-a transmis românilor
Andra și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare: cum s-a îmbrăcat și ce mesaj a notat

Dacă până acum nu i-a făcut pe fani să se îndrăgostească de ea iremediabil, cu siguranță cu mesajul și poza de azi o va face, căci are de toate: slăbiciune, iubire și putere. Cântăreața a primit peste 40 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Andra, nouă postare pentru fani. Impresionați, aceștia i-au transmis că e strălucitoare

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, care s-a făcut remarcată datorită talentului ei. Nu a fost niciodată surprinsă în ipostaze provocatoare și nu s-a aciuat niciunui scandal, fiind alte motive care i-au adus simpatia românilor. Astăzi, cântăreața și-a uimit admiratorii cu o postare inedită, de la fotografie până la mesaj.

Artista nu și-a mai ascuns formele, ba chiar a purtat un compleu care i-a pus în vedere bustul generos, acoperit ușor de dantelă, și brațele. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de cercei masivi aurii, un machiaj și o coafură impecabile.

„Când ai nevoie de încredere în tine, privește în ochi un om care te iubește! ?”, a notat artista în descrierea imaginii. 

Imaginea postată de Andra pe contul ei de Instagram 

Admirația fanilor a curs 

Admiratorii au fost în delir și i-au apreciat aspectul fizic, dar și mesajul ales: „Divaaaa/ Inima mea?/ Foarte frumoasă și sexy ❤️❤️❤️❤️/ Wooow….CE SPLENDID…!?????????/ Atat de frumoasa ❤️? / Frumoasa mea,strălucești de frumusete ♥️♥️♥️/ ??superbă ca întotdeauna??/ So cuteeee???/ Frumusețe unică, divină ❤️❤️❤️/ Atât de perfecta @andra ❤️/ ♥️? Nici că putea fi spus mai frumos!/ Esti foarte frumoasa/ Frumoasă Poză Andra !?❤️/ @andra❤️❤️❤️❤️Arată așa și ești împietrit de atâta frumusețe❤️❤️❤️❤️/ Bună te pup!??❤️/ Frumoasa mea!

Te iubesc enorm de muult! @andra ??❤️/ Cea mai frumoasă fiinta, cel mai frumos zambet, cel mai bun suflet și toate acestea într-un singur om, omul @andra! ? Te iubesc, draga mea cea mai draga! ❤️❤️❤️/ ❤️❤️. Te apreciez foarte mult , ești modelul meu în viața”, sunt câteva dintre comentariile fanilor postate în secțiunea de comentarii a fotografiei cu pricina.

Andra, pe numele real Alexandra Irina Mihai, și-a lansat primul disc single în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100. Și-a început cariera muzicală de la vârsta de 7 ani și a avut prima sa ieșire în lumea reflectoarelor la concursul muzical difuzat de TVR ”Tip Top Minitop”, unde a interpretat piesa lui Whitney Houston, ”I Will Always Love You”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI