10 nov. 2020 | 14:39

Andra i-a uimit pe toți. Cum s-a îmbrăcat și ce mesaj profund le-a transmis românilor

Monden
Andra i-a uimit pe toți. Cum s-a îmbrăcat și ce mesaj profund le-a transmis românilor
Andra și-a uimit fanii cu cea mai recentă postare: cum s-a îmbrăcat și ce mesaj a notat

Dacă până acum nu i-a făcut pe fani să se îndrăgostească de ea iremediabil, cu siguranță cu mesajul și poza de azi o va face, căci are de toate: slăbiciune, iubire și putere. Cântăreața a primit peste 40 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Andra, nouă postare pentru fani. Impresionați, aceștia i-au transmis că e strălucitoare

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, care s-a făcut remarcată datorită talentului ei. Nu a fost niciodată surprinsă în ipostaze provocatoare și nu s-a aciuat niciunui scandal, fiind alte motive care i-au adus simpatia românilor. Astăzi, cântăreața și-a uimit admiratorii cu o postare inedită, de la fotografie până la mesaj.

Artista nu și-a mai ascuns formele, ba chiar a purtat un compleu care i-a pus în vedere bustul generos, acoperit ușor de dantelă, și brațele. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de cercei masivi aurii, un machiaj și o coafură impecabile.

„Când ai nevoie de încredere în tine, privește în ochi un om care te iubește! ?”, a notat artista în descrierea imaginii. 

Imaginea postată de Andra pe contul ei de Instagram 

Admirația fanilor a curs 

Admiratorii au fost în delir și i-au apreciat aspectul fizic, dar și mesajul ales: „Divaaaa/ Inima mea?/ Foarte frumoasă și sexy ❤️❤️❤️❤️/ Wooow….CE SPLENDID…!?????????/ Atat de frumoasa ❤️? / Frumoasa mea,strălucești de frumusete ♥️♥️♥️/ ??superbă ca întotdeauna??/ So cuteeee???/ Frumusețe unică, divină ❤️❤️❤️/ Atât de perfecta @andra ❤️/ ♥️? Nici că putea fi spus mai frumos!/ Esti foarte frumoasa/ Frumoasă Poză Andra !?❤️/ @andra❤️❤️❤️❤️Arată așa și ești împietrit de atâta frumusețe❤️❤️❤️❤️/ Bună te pup!??❤️/ Frumoasa mea!

Te iubesc enorm de muult! @andra ??❤️/ Cea mai frumoasă fiinta, cel mai frumos zambet, cel mai bun suflet și toate acestea într-un singur om, omul @andra! ? Te iubesc, draga mea cea mai draga! ❤️❤️❤️/ ❤️❤️. Te apreciez foarte mult , ești modelul meu în viața”, sunt câteva dintre comentariile fanilor postate în secțiunea de comentarii a fotografiei cu pricina.

Andra, pe numele real Alexandra Irina Mihai, și-a lansat primul disc single în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100. Și-a început cariera muzicală de la vârsta de 7 ani și a avut prima sa ieșire în lumea reflectoarelor la concursul muzical difuzat de TVR ”Tip Top Minitop”, unde a interpretat piesa lui Whitney Houston, ”I Will Always Love You”.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cantitatea ideală de detergent lichid necesară la o spălare. Greșeala comună a românilor
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Capital.ro
Soluția naturală cu care trebuie să uzi mușcatele în luna mai. Așa vor fi pline de flori toată vara
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro