Andra Gogan, despre peripețiile din America. Ce s-a întâmplat cu vedeta pe străzile din SUA: “Scoate o armă” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
14 10. 2023

La vârsta de 25 de ani, Andra Gogan are o viață de invidiat! Nu mulți știu că influencerița a crescut într-o cameră de cămin alături de părinții și fratele ei. Iată că viața a avut planuri frumoase cu Andra și cu fratele ei, care de curând au plecat împreună în America! Vedeta ne-a oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri despre peripețiile pe care le-a întâmpinat în Statele Unite ale Americii. Andra Gogan ne-a mai povestit despre traiul costisitor din America!

Andra Gogan, despre traiul în Statele Unite ale Americii!

Andra Gogan și fratele ei au stat câteva săptămâni în America. Vedeta a câștigat mai mulți bani din social media și a decis să plece peste Ocean. În exclusivitate pentru Playtech Știri, artista ne-a spus cât de costisitor este traiul în America!

“Este foarte frumos să mă plimb. Ăsta este de fapt visul meu. Cred că e visul oricărei persoane să poată să își permit să călătorească. Anul acesta am câștigat niște bănuți din social media care m-au ajutat să fac asta și să pot investi în alte proiecte frumoase.

Merită efortul. Vreau să mă dezvolt mai mult pe pasiunile pe care le am, actorie, dans și muzică. Mi-era dor de părinți, ne era dor de casă. Este o bucurie să mă întorsc în țara mea. Au fost și bune și rele, trebuie să recunosc asta.

E greu să fii departe de casă. E greu să nu îți poți permite să faci totul acolo. Totul este de 5 ori mai scump decât în România.”, ne-a declarat Andra Gogan.

Andra Gogan

Citește și: Cum arată familia Andrei Gogan, de fapt. Ei sunt părinții vedetei

Ce s-a întâmplat pe străzile înfricoșătoare din America?

Andra Gogan recunoaște că s-a simțit ca în filmele americane de acțiune pe străzile din Los Angeles. Vedeta spune că nu se simțea în siguranță și simțea că este ”ochită”.

”O pățanie…Am fost odată singură pe stradă, mă simțeam destul de ochită. Cineva a vorbit cu mine în autobuz, am mers cu autobuzul că este destul de complicat acolo și era destul de înfricoșător.

Poate oricine să scoată o armă, un pistolaș și să se întâmple ceva, deci din cauza asta îmi este puțin frică, deci am grijă de mine. Sunt fericită în momentul de față, se poate și mai bine, chiar dacă am doar 25 de ani!”, ne-a mai spus influencerița, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu