Andra, emoționată profund la Românii au talent: „Doamne! Când o să o văd pe fiica mea așa? Sau pe a lui Smiley?” / ”Parcă o aud!”

Andra, emoționată profund la Românii au talent: „Doamne! Când o să o văd pe fiica mea așa? Sau pe a lui Smiley?” / ”Parcă o aud!”
Andra, emoționată de mici balerine la Românii au Talent

Mândri părinți de fete, Smiley și Andra au rămas profund impresionați de momentul unor micuțe balerine pe scena de la Românii au Talent. Au avut ochi în lacrimi de emoție, gândindu-se cum ar fi să își vadă propriile fetițe în ipostaza de dansatoare. Ce dialog au purtat cei doi artiști.

Unde vor să-și ducă Andra și Smiley fiicele

Sunt frumoase, talentate și pline de culoare. Îmbrăcate în roșu, precum un „câmp de maci”, după cum le-au numit Andra, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Bobonete, fetele din trupa Dance Theatre Ballet Studio din București au făcut un spectacol de zile mari la Românii au talent.

Cele 23 de fete, cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, au ridicat sala în picioare, iar Andra și Smiley s-au emoționat, gândindu-se la fiicele lor, Eva și Josephine.

Iubitul Ginei Pistol i-a mărturisit colegului său, Pavel Bartoș, că nu ar fi surprins dacă fiica sa i-ar cere să o ducă la balet, în doar câțiva ani.

Andra a intervenit, suspinând cu nostalgie. Jurata de la PRO TV și-a imaginat cum ar fi să o vadă pe fata ei, Eva, în locul balerinelor de pe scena de la Românii au Talent.

„Să vezi când o să-mi zică fii-mea…”

Bobonete: Mi-a plăcut foarte mult și cred că părinții voștri sunt tare mândri. Am văzut un dans, o coregrafie foarte greu de susținut și de oamenii mari. Nu știu cum ați făcut de v-ați sincronizat atât de bine. Felicitări, bravo vouă!

Andi Moisescu: Aș vrea foarte tare să vă felicit părinții care vă susțin, vă duc la antrenamente. E un lucru minunat pe care o să-l înțelegeți mai târziu. Felicitări.

Smiley: Să vezi când o să-mi zică fii-mea – tati, vreau și eu la balet!

Andra: Doamne…

Andi Moisescu: Când o să o văd și eu pe Eva mea…

Andra: La asta mă gândeam, când le-am văzut că ies de pe scenă. Serios. Sau pe fata lui Smiley. Azi, mâine, ne ducem fetele la…

Smiley: Parcă o aud – tati, du-mă la balet! Vreau la gimnastică!

Andra: Vreau la dansuri!”, a fost dialogul dintre jurați și prezentatorul de la Românii au Talent.

Fetele de la Dance Theatre Ballet Studio au primit 4 de DA și au trecut mai departe, în etapa următoare. În seara de vineri, 6 mai, are loc ultima ediție de preselecții a sezonului 12 Românii au Talent.