Andra, declarații neașteptate după 11 ani de căsnicie cu Măruță. Ce se întâmplă, de fapt, în relația celor doi

Andra, declarații despre câsnicia cu Măruță. Ce spune artista după 11 ani de relație?

Andra a făcut declarații neașteptate despre căsnicia sa cu Cătălin. Ce se întâmplă în relația lor? Au găsit sau nu secretul fericirii? Iată ce dezvăluiri aduce cunoscuta cântăreață despre povestea de iubire dintre ea și tatăl copiilor săi!

Andra, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Măruță

Noua piesă a Andrei a fost cu dedicație specială pentru cei care au simțiti fiorii dragostei. Solista a lăsat în descrierea clipului un mesaj deosebit care mai mult ca sigur a fost scris cu gândul la bărbatul care a dus-o la altar. „?Când iubești, faci orice. Și totuși îți pui o mie de întrebări după o despărțire dureroasă. Poate ai fi putut spune ceva, face ceva, ai fi putut salva iubirea… ❤”, a scris soția lui Cătălin Măruță pe o rețea de socializare.

Andra, detalii despre cei 11 ani de relație cu Cătălin Măruță. Ce spune solista despre căsnicia lor?
Andra, detalii despre cei 11 ani de relație cu Cătălin Măruță. Ce spune solista despre căsnicia lor?

11 ani de mariaj, doi copii reușiți, o familie frumoasă. Care este secretul fericirii? Cum ați depășit momentele grele din căsnicie? Rezolvați disputele cu umor? – Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede
Andra Măruță (Sursa: libertatea.ro)

Solista, din nou mamă? Ce spune despre al treilea copil

Andra și Cătălin s-au cunoscut în anul 2005, iar trei ani mai târziu își uneau destinele în fața Domnului. Mai târziu, familia s-a întregit odată cu apariția lui David și a Evei. Majoritatea fanilor se întreabă dacă nu cumva urmează ca familia să se mărească. Andra a răspuns curiozităților tuturor și a spus că nu exclud varianta unei familii în 5.

„Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”
Andra Măruță

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI