02 apr. 2023 | 21:35

Anda Adam i-a șocat pe fani în ultima apariție lângă Tzancă Uraganu. Detaliul observat de toți: ‘Nu mai poate omul să mănânce o savarină’

Monden
Anda Adam i-a șocat pe fani în ultima apariție lângă Tzancă Uraganu. Detaliul observat de toți: ‘Nu mai poate omul să mănânce o savarină’
Anda Adam i-a șocat pe fani în ultima apariție lângă Tzancă Uraganu

Excentrica artistă a reușit să stârnească un adevărat uragan în rândul fanilor, cu cea mai recentă apariție lângă nimeni altul decât… Tzancă Uraganu! Un detaliu neașteptat a fost observat de aproape toți cei care au văzut imaginile ce au făcut furori în mediul online. Cântăreața a reacționat imediat.

Anda Adam, apariție controversată alături de Tzancă Uraganu

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, ce se întinde pe mai bine de două decenii, s-a reinventat de mai multe ori, abordând diferite stiluri, de la hip hop, R&B, dance, până la pop. Acum, se pregătește să lanseze o nouă piesă, o colaborare surprinzătoare.

Recent, artista a publicat în mediul online o înregistrare video de câteva secunde în care apare alături de nimeni altul decât Tzancă Uraganu. Cei doi vor lansa în curând ceea ce speră că va fi următorul mare hit pe piața muzicală de la noi din țară. Imaginile au stârnit un val uriaș de reacții.

Unii au criticat-o pentru colaborarea cu celebrul manelist: „Păcat! Sa incepi cu BUG MAFIA și să ajungi sa lalaiești pt bani cu maneliști… Îmi pare rau că ți-am ascultat melodiile până acum, dar sa te vinzi pt bani … Sa cânți porcăria asta de manea…e oribil. Mult succes in continuare!”, „Dezamăgire totală…”.

Cei mai mulți, în schimb, s-au concentrat pe un alt detaliu, faptul că Anda Adam ar fi pus câteva kilograme în plus, speculând că ar putea fi însărcinată.

„Ea este o tipa care face sport , e clar însărcinată se vede după ținuta ca încearcă sa ascundă asta”, „Sigur este insarcinata”, „Daca piesa e buna o ascultam. Daca Anda e mai rotunjoara asta e.. Daca pozele sunt photosopate si defapt asta e realitatea.. acceptam comentariile fanilor dezamagiti si ni le asumam”, „rebuie sa știți ca Anda Adam are o vârstă și e normal sa I se mai schimbe corpul cu toate ca face ea mult sport…și nu ne interesează pe noi dacă s-a îngrășat sau nu. E strict viata ei personală”, sunt doar câteva dintre comantariile trimise de fani.

„Când sunt prea slabă, iar nu-i bine!”

Artista a reacționat imediat. Anda Adam a publicat, duminică seară, mai multe înregistrări video făcute la sala de forță, îmbrăcată în echipament, și a transmis un mesaj pentru cârcotași:

„Măi, cârcotașă e lumea! Când sunt așa, un pic mai Beyonce, nu-i bine. Când sunt prea slabă, iar nu-i bine. Sunt la sală, nu am filtru, nu sunt machiată. Uite, au dispărut și ridurile, au dispărut și kilogramele!

Soțul a zis că mă place și cu două kilograme în plus, deci e ce trebuie. Off, o savarină nu am voie și eu să mănânc, să iau două kilograme în plus, că imediat mă ceartălumea!”, a spus Anda Adam.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Actorul care a luat calea credinței: „Nu aveam nicio treabă cu bisericile”
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Este interzis pentru cei care stau la parter. Decizie pentru proprietarii de apartamente
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro