Anca Țurcașiu, prima reacție după ce a fost surprinsă cu noul iubit: “Tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat”

de: Violeta Badea
17 08. 2024

După o căsnicie de 22 de ani și o separare dureroasă, Anca Țurcașiu a găsit din nou dragostea și pare că radiază de fericire. Actrița a fost recent surprinsă alături de noul său partener de viață, iar această relație pare să fi adus o schimbare pozitivă în viața sa. Iată care a fost prima reacție a vedetei, după ce a fost fotografiată de paparazzi la malul mării, în timp ce se relaxa pe plajă alături de noul ei iubit.

O nouă etapă în viața Ancăi Țurcașiu

Anca Țurcașiu, cunoscută pentru cariera sa strălucitoare în teatru și televiziune, a trecut printr-o perioadă dificilă după divorțul de tatăl copilului său.

După un mariaj lung și complicat, actrița nu era sigură că va mai găsi vreodată o relație care să-i aducă aceleași sentimente profunde și autentice. Cu toate acestea, recent, a fost observată alături de un bărbat care pare să fi adus o schimbare pozitivă în viața ei.

Mesajul emoționant transmis de vedetă pe rețelele sociale

Într-o postare pe Instagram, Anca Țurcașiu a împărtășit cu fanii săi bucuria pe care o simte în prezent.

”Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider… Am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune ”NU” atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc.”, a scris ea.

Actrița a adăugat că ”e minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupam să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții….e perfect.”

Reacția Ancăi Țurcașiu reflectă o schimbare profundă în atitudinea ei față de viață și dragoste, evidențiind importanța libertății și a fericirii personale.

Citește și Cum arată noul iubit al Ancăi Țurcașiu. În ce ipostază au fost surprinși pe plajă VIDEO!

”Am lângă mine un om drag”

În finalul mesajului, Anca Țurcașiu a mulțumit fanilor, dar și jurnaliștilor pentru preocuparea lor.

”Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere.”, a spus ea.

Actrița a subliniat că ”am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat.”

Citește și Îndrăgostit lulea, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a făcut anunțul neașteptat la 4 ani de la divorț. Cum arată iubita lui Cristian Georgescu!