Anca Serea a ajuns de urgență la spital, în vacanța din Bulgaria. Ce s-a întâmplat cu soția lui Adi Sînă

Anca Serea a ajuns de urgență la spital, în vacanța din Bulgaria. Ce s-a întâmplat cu soția lui Adi Sînă
Anca Serea a ajuns de urgență la spital

„Mama eroină” a lumii mondene din România a trăit o experiență groaznică în urmă cu doar 2 zile, pe 6 august, chiar în ziua în care fiica ei cea mare, Sarah, a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani. Anca Serea a fost nevoită să lipsească de la aniversarea fiicei sale, din cauza unor probleme de sănătate, din cauza cărora a ajuns de urgență la spital, în Bulgaria, după cum a povestit fanilor într-un live pe Instagram.

Anca Serea a ajuns de urgență la spital

„Am primit numeroase mesaje de la voi, de îngrijorre, pentru care vreau să vă mulțumesc. Din păcate, mă aflu la spital, am avut o problemă de sanatate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o anemie severă. Povestea este că am plecat cu Adi (n.r. Adrian Sînă, soțul ei) în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina. Am simțit că nu am o stare generală foarte bună.

Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu, mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”, a mărturisit Anca Serea.

Anca Serea a ajuns de urgență la spital
Anca Serea a ajuns de urgență la spital

Ce s-a întâmplat cu soția lui Adi Sînă

„A durat o veșnicie până a venit ambulanța, Adrian s-a speriat și el foarte tare. Problema e că oamenii nu vorbeau engleză aproape deloc. M-au dus la un spital de acolo și m-au întrebat dacă vreau să stau internată 4 zile, că ei nu au nici cea mai vagă idee ce se întâmplă, era spital covid.

Am refuzat să ne internăm, am mers la un alt spital, am stat peste noapte în Bulgaria și am ajuns cu greu acasă, în București. Acum sunt la spital, analizele sunt destul de slabe în ceea ce privește hemoglobina și cantitatea de fier. Hemoglobina am avut-o 5-6, știu că pentru femeile de vârsta mea este o valoare foarte mică, iar fierul l-am avut 5″ a mai spus soția lui Adi Sînă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI