Anca Dumitra este însărcinată. Actriţa din Las Fierbinţi a postat deja primele imagini cu burtica. Foto

de: Corina Oprea
22 04. 2024

Bucurie mare în showbiz-ul românesc. Celebra vedetă de la ProTV, Anca Dumitra, a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Gianinuța din Las Fierbinți și soțul ei sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți.

Anca Dumitra va deveni mamă

Anca Dumitra este una dintre cele mai iubite actrițe din România, care se bucură de un succes formidabil după apariția în serialul de comedie Las Fierbinți. Are o mulțime de fani și este foarte apreciată pentru rolul pe care îl intepretează în producția de la ProTV.

A fost mereu o persoană discretă și i-a plăcut să țină viața ei departe de ochii curioșilor, însă de data aceasta nu a mai putut rezista. Actrița a dat tuturor de veste că familia lor se va mări, după ce Dumnezeu i-a binecuvântat cu o minune.

Anca Dumitra și Manfred Spendier  și-au unit destinele în urmă cu un an și au avut parte de un eveniment desprins din povești. Totul a fost gândit ca la carte, de o eleganță extremă, exact așa cum au visat să fie ziua în care și vor ura iubire veșnică.

Cei doi au dus acum iubirea la un alt nivel și au primit cel mai frumos dar: un copil. Vedeta a anunțat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că va da naștere primului lor copil, pe care l-au așteptat atâta timp. Marele lor vis era să devină părinți, iar în curând îl vor trăi cu adevărat.

„Într-o lume magică, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra, la postarea ei.

Fanii au luat cu asalt postarea și au reacționat imediat ce au văzut marele anunț. Printre cei care au avut numai urări de bine pentru viitorii părinți se numără și nume mari precum Theo Rose sau Corina Caragea.

„Yuhuuu”, i-a scris Theo Rose.

„Felicitări”, a comentat Corina Caragea.

„Yeyyyy! Felicitaaaari! Sarcină ușoară cu bucurie!”, a scris și Roxana Hulpe.

Luna aprilie este specială pentru Andra Dumitra

Pentru Anca și soțul ei, Manfred Spendier, luna aprilie pare să fie plină de semnificație, marcând un nou capitol în viața lor de cuplu. Cei doi și-au unit destinele pe 18 decembrie 2022, iar pe 30 aprilie 2023, au devenit un cuplu în fața lui Dumnezeu.

În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, ei se înțeleg foarte bine. Nu au ținut niciodată cont de cei 11 ani dintre ei și nici măcar de gurile rele, care s-au grăbit să îi judece din acest punct de vedere.

În intimitatea căminului lor, cei doi se simt complet liberi și deschiși unul față de celălalt, lipsiți de orice urmă de timiditate. Cu toate acestea, în fața societății, există unele diferențe, Anca Dumitra fiind mai deschisă și mai expresivă, în timp ce partenerul său încearcă să fie mai rezervat.

Cu toate acestea, actrița subliniază că, în ciuda acestor diferențe, se simt foarte asemănători și se completează reciproc în moduri surprinzătoare.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, declara Anca Dumitra, în cadrul unei emisiuni TV.