Anca Dragu, implicată într-un accident rutier în București. Ce a pățit președinta Senatului

Anca Dragu, implicată într-un accident rutier în București. Ce a pățit președinta Senatului
Anca Dragu, presedinta Senatului, a fost implicata intr-un accident rutier

Clipe de coșmar pentru Anca Dragu. Senatoarea a fost implicată într-un accident de mașină în Capitală, atunci când automobilul în care se afla președinta Senatului s-a ciocnit de un troleibuz. Care este starea actuală a politicianei.

Președinta Senatului Anca Dragu a făcut accident de mașină

Joi, 23 septembrie, Anca Dragu a trecut printr-o sperietură de zile mari. Președinta Senatului României a fost implicată într-un accident rutier. Potrivit celor de la G4Media, fostul ministrul al Finanțelor Publice se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism al Serviciului de Protecție și Pază, care s-a ciocnit cu un troleibuz pe strada Buzești din Capitală.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, iar Anca Dragu, cei doi șoferi și persoanele care se aflau, în acel moment, în troleibuz sunt teferi. Cu toate acestea, sursele judiciare spun că au avut loc câteva mici avarii la nivelul mașinilor.

Ambii șoferi au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind zero, iar acum, potrivit legislației rutiere în cazul accidentelor ușoare, urmează ca cei doi conducători auto să întocmească formalitățile necesare pentru avariile suferite. Fostul ministru al Finanțelor Publice se află în afara oricărui pericol.

„A fost testat conducătorul auto, rezultatul fiind negativ. După verificări, autovehiculul care rămăsese pe avarii a fost îndrumat legal”, au transmis sursele jurnaliștilor de la G4Media.

O mașină din coloana oficială a premierului Florin Cîțu, accident rutier în județul Vâlcea

Acesta nu este singurul incident care a avut loc în seara zilei de joi, 23 septembrie. Din nefericire, o altă mașină, de data aceasta făcând parte din coloana oficială a premierului României Florin Cîțu, a suferit un accident rutier într-o localitate din județul Vâlcea.

În timp ce premierul vorbea cu jurnaliștii, un autoturism din coloana oficială a plecat pentru alimentare, iar la întoarcerea la sediul Prefecturii a avut loc o tamponare ușoară în care a fost implicată mașina condusă de șoferul SPP.

La conferința de presă, prim-ministrul Florin Cîțu a declarat că nu a luat la cunoștiință despre acest incident, nefiind informat de către oamenii săi. Cu toate acestea, premierul a asigurat oamenii că va cere informații.

Reamintim faptul că șeful Executivului a fost plecat la Vâlcea, în cadrul campaniei electorale înainte de alegerile interne din PNL, care vor avea loc pe 25 septembrie, la Romexpo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI