Anamaria Prodan, o nouă schimbare de look. Nu o mai recunoști așa FOTO

Anamaria Prodan, schimbare de look FOTO

Anamaria Prodan este într-o continuă schimbare! După ce a reușit să slăbească și-a schimbat coafura creponată care-i devenise deja etichetă, iar acum a apelat la un alt truc. Cum au putut să o vadă fanii acesteia?

Anamaria Prodan trece din schimbare în schimbare. Cunoscuta impresară parcă întinerește

E clar că anul acesta a fost anul Anei, pentru că a reușit într-o perioadă atât de scurtă să se reinventeze. Nimeni nu se aștepta la aparițiile sexy pe care le-a avut sau la fel de fel de coafuri inspirate de la vedetele de peste Ocean. Mai nou, vedeta și-a surprins fanii cu un artificiu la care numeroase personalități publice apelează. Soția lui Reghe și-a ascuns pletele castanii sub o perucă de culoare blond platinat cu breton.

Aceasta a alăturat fotografiei mesajul: „Eu. O nouă eu”. Postarea sa a primit peste 6.000 de aprecieri numai în prima oră, semn că fanii Anei sunt extrem de încântați. Este oare aproape de a-și schimba viața? Proverbul românesc arată că orice femeie care-și schimbă coafura e pe cale să schimbe ceva imens și în viața ei.  Oricum ar fi, prietenii vedetei din online sigur vor afla cât de curând, pentru că impresara își face mereu timp să le arate totul despre viața ei.

Anamaria Prodan, schimbae de look FOTO. Impresara pare că întinerește
Anamaria Prodan, schimbare de look FOTO. Impresara pare că întinerește

„Te reinventezi mereu”

Fanii au fost încântați și la schimbarea primă pe care a făcut-o vedeta, atunci când a trecut de la părul creponat și foarte scurt la plete lungi castanii și cu câteva șuvițe blondine. “Nu îți face griji pentru ce spun alții pe la spate despre tine. Ei sunt cei ce caută greșeli în viața ta, în loc să-și vadă defectele din viața lor!”,

“Foarte fain părul! Bravo, Anamaria! Te reinventezi mereu. ?????”, “Îți stă bine!?”, “Ești o femeie pe care o admir… de dat exemplu”, “Cu părul drept este mai frumos”, “În sfârșit ai schimbat frizura”, au fost câteva din comentariile internaușilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI