Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară

Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară
Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurențiu Reghecampf

Noi detalii în scandalul momentului din lumea showbiz-ului românesc! Fanii consideră că Anamaria Prodan i-a dat cu siguranță lovitura de grație partenerului său. Ce se întâmplă în familia celebră?

Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru soț. Ce se întâmplă între ea și Laurențiu Reghecampf?

Fanii celebrului cuplu format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt șocați de scandalul în care aceștia sunt protagoniști. De-a lungul timpului s-a mai zvonit că mariajul lor ar sta pe pioneze și că despărțirea ar fi după colț, dar anii au trecut și nu s-a mai pus problema de așa ceva.

Iată că noile scenarii și reacții din scandalul actual indică altceva. Cunoscutul antrenor a preferat tăcerea și a făcut doar o singură declarație pentru playsport.ro în care a mărturisit că mama sa are grave probleme de sănătate și nu dorește să comenteze nimic despre orice alt subiect.

Acesta era vizibil măcinat de ce se întâmplă cu cea care i-a dat viață. În timpul acesta, impresara a hotărât să plece departe de meleaguri pentru a-și găsi liniștea. Concret, Ana se află în Dubai, în a doua sa casă, dar nu se știe dacă mutarea este doar pentru o perioadă mai îndelungată sau chiar definitiv.

„Reghecampf să-și asume viața aleasă”

Agentul FIFA îi are alături pe copii, iar fanii consideră că aceasta este cu siguranță lovitura de grație în dreptul soțului. Se pare că fiicele și băiatul o urmează pe mama lor, timp în care în România se zvonește că Reghe este implicat într-o altă poveste:

”Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum”, s-ar fi destăinuit Anamaria Prodan unor prieteni.

„Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu! Vreau doar să trăim, eu și copiii mei, departe de aceste mizerii, departe de golănia lui Gigi Becali, departe de cei care nu au făcut decât să distrugă o muncă de o viață. Să-i fie rușine pentru mizeria pe care a făcut-o față de Reghe.

Dacă cineva vrea sa părăsească lumea noastră mirifică, e liber să o facă! Noi avem datoria față de noi, față de copii, față de prieteni și de cunoscuti și mai ales față de nepoți, căci asta așteptăm acum, să trăim decent și să fim aceeași familie de vis exact așa cum am fost și până acum!”
Anamaria Prodan (Sursa: digisport.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI