Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Gigi Becali. „Unii te-ar omorî pentru ideile tale”. Vestea care îl va înfuria pe patronul FCSB

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Gigi Becali. „Unii te-ar omorî pentru ideile tale”. Vestea care îl va înfuria pe patronul FCSB

Anamaria Prodan, dezvăluire de senzație chiar în ziua meciului FCSB – Viking. Susține că are în continuare contracte cu mai mulți jucători din echipa lui Nicolae Dică, deși Gigi Becali le-a ordonat tuturor fotbaliștilor să nu mai lucreze cu ea. Tot conflictul a pornit după transferul de multe milioane de euro al lui Dennis Man la AC Parma, de la finalul anului trecut.

Anamaria Prodan și dezvăluirea care o să-l scoată din sărite pe Gigi Becali

Anamaria Prodan iese la atac chiar în ziua meciului FCSB – Viking. A dezvăluit, în exclusivitate pentru playsport.ro, că este încă reprezentantul mai multor jucători din echipa lui Nicolae Dică. Asta deși, Gigi Becali le-a transmis fotbaliștilor că cine nu renunță la contractul cu ea nu va mai juca la FCSB. Patronul echipei a transmis la scurt timp că toți jucătorii s-au conformat și au reziliat contractul cu Anamaria Prodan.

„Nu mă mai cert cu unul sau cu altul. Nu mă mai cert nici cu Gigi Becali! În fapt, nici nu mă interesează cine e Gigi Becali! Eu nu vreau să mai cunosc pe nimeni din branșa asta și încerc să-mi fac cât mai bine treaba ca impresar.

În branșa asta, dacă faci publice ideile tale, riști să trezești invidii care pot duce la lucrurile foarte urâte. Sunt unii care te-ar omorî pentru ideile tale”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Transferul lui Dennis Man, miza războiului de milioane dintre Anamaria Prodan, Gigi Becali și Giovanni Becali

Tot scandalul a pornit după transferul lui Dennis Man la AC Parma, de la finalul anului 2021. Jucătorul a fost vândut cu 11 milioane de euro, plus alte două milioane bonus, dar de afacere s-a ocupat Giovanni Becali. Impresarul chiar a acordat un interviu, în exclusivitate pentru playtech.ro. în care a spus și care este salariul lui Man în liga a doua din Italia.

Anamaria Prodan s-a enervat și l-a dat în judecată pe Dennis Man. Interesant este faptul că zilele trecute, Giovanni Becali vorbea despre interesul mai multor formații din străinătate pentru Darius Olaru. Despre acest jucător se știa că ar fi avut contract cu Anamaria Prodan.

„Am încă sub contract cinci sau șase jucători de la FCSB. Nu știu dacă Gigi Becali știe, fiindcă încerc să-mi protejez jucătorii cât mai bine. Nici nu mă interesează. Am decis că nu mai trebuie să știe toată lumea despre contractele mele.

Nu mai vreau să vorbesc în presă despre transferurile și proiectele mele, fiindcă ceilalți încearcă să-ți pună bețe în roate. Ba chiar să-ți ucidă proiectele. Ce fac sau pe cine duc, unde duc, rămâne doar pentru mine!”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai spus că este tentată să pregătească o nouă afacere. Nicolae Stanciu joacă excelent în China și este pe lista de achiziții a multor formații.