Anamaria Prodan dă lovitura, în plin scandal de divorț. Afacerea colosală, de 7 milioane de euro, pe care a pus mâna

de: Anca Lupescu
10 02. 2022

Anamaria Prodan a dat lovitura cu o afacere colosală, de 7 milioane de euro. În plin proces de divorț, impresara face investiții masive și își mărește averea. Chiar dacă trece printr-o despărțire dureroasă de Laurențiu Reghecampf, vedeta are o viață destul de ocupată și preferă să se concentreze pe familie și pe afacerile sale. 

Ce afacere și-a cumpărat Anamaria Prodan

Impresara a făcut o afacere de milioane de euro. Ea a cumpărat o fermă de 600 de capete de bovine.

Vedeta a devenit patroană de televiziune, chiar după despărțire, iar în afaceri pare că îi merge din ce în ce mai bine după ce Laurențiu Reghecampf a decis să plece din casă și să se mute cu iubita lui. 

Anamaria Prodan a realizat transferul lui Nicolae Stanciu în China, la FC Wuhan, a investit în criptomoneda, apoi și-a cumpărat o fermă de animale.

Își dorea de mult un astfel de business și acum a realizat ce și-a propus. Săptămâna trecută, vedeta a realizat o investiție importantă. Și-a cumpărat o fermă cu 600 de bovine, la câteva sute de kilometri de București. 

„Anamaria a achizitionat suprafețe impresionante de terenuri agricole și are alături un fond de investiții care își concentrează toată atenția pe partea agricolă în următorii ani. Partenerii ei sunt din Emiratele Arabe Unite.

Anamaria vizitează diferite locații din țară, pe care urmează, alături de partenerii arabi, să le achizițoneze. Ferma de vaci este mare, modernă.

A costat 7 milioane de euro. Ferma mică, dărăpănată, din câmp, a lui Reghe, cu care se laudă, nu există de fapt! A

re câțiva porci, câteva capre și vaci pentru uzul de consum al familiei”, au povestit surse din preajma Anamariei, pentru Click!

Prima înfățișare de divorț, amânată

Totuși, impresara nu se va implica activ în administrarea afacerii, ci va avea câțiva oameni de încredere care să se ocupe de tot, având în vedere faptul că este ocupată și că este nevoită să călătorească constant.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze, iar la primul termen niciunul dintre ei nu s-a prezentat.

Avocații impresarei au ieșit pozitivi la testul covid, motiv pentru care primul termen din divorț s-a amânat.

Pe de altă parte, nici antrenorul nu a putut fi prezent, iar asta pentru că are un program încărcat alături de echipa Universitatea Craiova.