Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Ce s-a întâmplat după ce l-a atacat pe Gică Hagi

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Ce s-a întâmplat după ce l-a atacat pe Gică Hagi
Anamaria Prodan a lansat un atac neașteptat la adresa lui Gheorghe Hagi

Anamaria Prodan este în război cu Gheorghe Hagi. În ciuda faptului că „Regele” nu i-a răspuns la atacuri, impresara a reluat ofensiva. Soția lui Laurențiu Reghecampf consideră că multe decizii care se iau în Liga 1 sunt influențate de Hagi. Asta pentru că foarte mulți oameni din fotbalul românesc „se tem de Hagi”. Anamaria Prodan spune că mulți au felicitat-o pentru atitudinea pe care a luat-o. Dar au și întrebat-o dacă nu cumva îi este frică după declarațiile la adresa lui Hagi.

Anamaria Prodan l-a atacat pe Hagi pentru votul pentru modul în care s-a încheiat sezonul în play-out

Doamne ferește! Noi românii avem chestia asta… Toată lumea întreabă dacă nu îmi e frică… Mă bate lumea pe stradă? Eu sunt singurul om din fotbal care spune lucrurilor pe nume. Eu nu am atacat pe nimeni. Eu dacă mă apuc să atac, atunci e problemă. Ceea ce am spus eu nu este un atac, este o realitate. Toată lumea din fotbalul românesc o știe, dar le este frică să vorbească. Le e frică de Hagi (…).

Ce-am pățit acum: toți mă felicită. Absolut toţi mă sună, ‘Băi, Ana, ce tare eşti! Băi, nimeni n-are curaj să spună lucrurilor pe nume’, dar pe partea cealaltă toți, săracii de ei, stau ascunși sub plapumă. Ce să zic? Adică, nu era o chestie de remarcat? Mă, când ți-a fost bine, ai fost până la TAS! Acum, când poți să faci același lucru, nu îți mai convine! Tot fotbalul trebuie să se întoarcă după cum vrea Viitorul!”, a declarat Anamaria Prodan la ProSport Live.

Problema a început de la votul pentru modul în care s-a încheiat sezonul de Liga 1. Hermannstadt, echipa în a cărei conducere se află Anamaria Prodan, voia să se considere doar punctele din play-out. În această situație, sibienii ar fi fost câștigători în play-out, peste Viitorul. În timp ce Hagi a votat pentru considerarea tuturor meciurilor, inclusiv cele din sezonul regulat. În cele din urmă s-a decis varianta agreată de constănțeni, iar Viitorul a fost învingătoarea din play-out.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI