Anamaria Prodan, apariție răvășitoare de sărbători. Cum s-a pozat impresara, parcă e o regină

de: Bișinicu Andreea
26 12. 2021

Face ea ce face și tot ajunge în lumina reflectoarelor. Anamaria Prodan a pus pe jar imaginația bărbaților de pretutindeni cu o poză senzuală, chiar în ziua de Crăciun. Agentul FIFA i-a demonstrat lui Laurențiu Reghecampf ceea ce a pierdut, prin acest pictorial incendiar. La 49 de ani, vedeta pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Cum s-a pozat Anamaria Prodan de Crăciun

Frumoasă, independentă, inteligentă și stăpână din punct de vedere financiar, Anamaria Prodan strălucește după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Pentru a-i arăta fostului său soț ce a pierdut, celebra impresară de fotbal le-a făcut un cadou fanilor săi, iar de Crăciun le-a arătat fotografia incendiară ce va apărea pe coperta revistei Luxury.

Pictorialul realizat de fosta vedetă de la Antena Stars aprinde imaginația bărbaților din România. Celebra impresară Anamaria Prodan a fost selectată de publicația dedicată oamenilor de afaceri cu realizări notabile în domeniu să apară pe coperta revistei Luxury, ca persoană reprezentativă în ceea ce privește succesul antreprenorial în România.

Machiajul impecabil, coafura perfectă și ținuta provocatoare și elegantă au captat atenția internauților, după ce fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a distribuit fotografia în mediul online, unde a fost complimentată de către prietenii săi virtuali.

„Asta-s chiar eu! Este perfectă și sunt extrem de mândră de această copertă, care este cea mai reușită dintre toate pe care le-am făcut în România”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele sociale.

Anamaria Prodan, mărturisiri șocante despre Reghe

Agentul FIFA a mărturisit, recent, că fostul ei soț ar fi fost șantajat de amantă și le-ar fi cerut iertare copiilor săi. Mai mult de atât, celebra impresară de fotbal susține că Reghe ar fi fost umilit de către iubita lui.

„Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el!

Să ajungi să plângi la picioarele copiilor să te ierte … să ajungă copilul mic să te găsească prin casa amantei ascuns e penibil.

Sa plângi si să ne dai mesajele cu amanta că să te iertăm… să ajungi să ne povestesti că ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi să te umilească amanta peste tot e cumplit.”, a declarat celebra impresară Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan a povestit un episod șocant, în care Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, l-ar fi găsit pe tatăl său ascuns în casa Corinei Caciuc, ferindu-se de ochii lumii.