Anamaria Prodan a spus clar ce plănuiește după divorțul de Reghe. Schimbare majoră

de: Ana Chivu
12 05. 2022

Anamaria Prodan a mărturisit care sunt planurile pe care le are după terminarea procesului de divorț cu tatăl băiețelului ei. Mulți dintre fanii impresarei așteaptă și ei cu nerăbdare ca aceasta să încheie capitolul dureros din viața ei. „Aștept să se termine mai repede divorțul” , a mărturisit vedeta. Ce vrea să facă rapid și ce spune blondina despre o posibilă nouă căsătorie?

Ce planuri are Anamaria Prodan: vrea ca divorțul să se termine rapid

Anamaria Prodan susține că așteaptă cu nerăbdare să încheie acest capitol din viața sa. Vedeta a mărturisit că vrea ca divorțul să se finalizeze cât mai rapid, iar toată această tevatură să fie dată uitării.

Amintim că Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii pentru că își face planuri de lungă durată alături de amanta sa care îi va aduce în câteva zile un copil pe lume.

În timpul acesta, impresara ar vrea să grăbească lucrurile și să dea uitării acest eveniment. Blondina a mărturisit că este pregătită să renunțe la numele de familie din partea soțului ei, dar abia după ce va cunoaște un bărbat alături de care va ajunge din nou la altar.

Deși fanii săi au crezut că abia așteaptă să scape de numele Reghecampf, cea din urmă a subliniat că îi aparține și că va rămâne în buletin până în momentul în care se va căsători din nou. Deși a fost dezamăgită, femeia continuă să creadă în iubire și este sigură că o să îmbătrânească alături de un bărbat care o va face fericită.

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a povestit Anamaria Reghecampf pentru EGO.ro.

,,Da, iubesc. Am pe cineva în viața mea”

Anamaria Prodan a fost transparentă cu publicul ei și a mărturisit că are o nouă relație. Cu toate că se simte fantastic alături de noul partener, ea îl va mai ține ascuns de ochii lumi până după divorț.

,,Da, iubesc. Dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea!”, a mărturisit Anamaria, în cadrul emisiunii „Star Magazin”, de la Antena Stars.