Anamaria Prodan a primit un nou cadou fabulos. Cum a putut Reghe să dea zeci de mii de euro pe așa ceva

Anamaria Prodan a primit un nou cadou fabulos. Cum a putut Reghe să dea zeci de mii de euro pe așa ceva
Anamaria Prodan, cadou impresionant de la soț

Anamaria Prodan, tratată ca o prințesă de către soțul ei. Laurențiu Reghecampf nu doar că-i face toate poftele impresarei, ci o încântă și cu cadouri la care nici ea nu s-ar fi așteptat.

Anamaria Prodan, cadou impresionant de la soț

Anamaria Prodan este în continuare răsfățată de toți membri familiei. După gențile primite în dar de la soțul ei, antrenorul s-a gândit să-i ofere un inel deosebit, o bijuterie de lux care provine de la o casă de modă celebră la care apelează în majoritatea timpului vedetele de la Hollywood. Impresara a ajuns din nou alături de soțul ei în Dubai, după ce și-a terminat treburile în România. Cum altfel să o primească acasă iubitul său partener dacă nu cu o surpriză pe măsură? Antrenorul nu știe cum să-i mai facă pe plac mamei copilului său, așa că de data asta a surprins-o cu ceva la care multe femei râvnesc, o bijuterie care costă cât un apartament cu două camere în Capitală.

Mai exact, este vorba despre un inel din aur alb cu diamante ”Cartier Panther”, din ultima colecție, care costă în jur de 80.000 de euro, sumă pe care sportivul a achitat-o cu banii jos. ”De când i-a fost dăruit inelul, Ana nu se mai desparte de el, mai ales că are și o semnificație aparte din punct de vedere sentimental”, au dezvăluit apropiații familiei Reghecampf pentru WOWbiz.ro.

Anamaria Prodan, bijuterie de lux de la soțul ei
Anamaria Prodan, bijuterie de lux de la soțul ei

”M-am născut milionară”

”M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc. 90% dintre oamenii din fotbal au fost ajutați. Pe mine și pe Reghe nu ne-a ajutat nimeni niciodată. Mircea Sandu, de exemplu, era nașul surorii mele, Anca. Eu odată n-am fost în biroul lui să mă ajute cu ceva. N-am cerut nimic nimănui. D-aia spun ce vreau și nu mă trage nimeni la răspundere. Eu am o educație, sunt puternică pe picioarele mele”
Anamaria Prodan (Sursa: gsp.ro)