Anamaria Prodan a dat de gol divele din România. Secretul rușinos pe care l-a divulgat

Anamaria Prodan a dat de gol divele din România. Secretul rușinos pe care l-a divulgat
Cum a dat de gol Anamaria Prodan divele din Romania

Anamaria Prodan nu mai tace și dă de pământ cu divele din România, cărora le-a transmis un mesaj acid. Aceasta pune tunurile pe cele care poartă obiecte vestimentare contrafăcute sau accesorii fake și se laudă cu ele prin oraș.

Anamaria Prodan a dat de gol divele din România

Anamaria Prodan are un dinte împotriva femeilor care se etalează cu obiecte vestimentare și accesorii aparent scumpe, dar contrafăcute, la preț de ”30 de dolari”. De altfel, aceasta spune că doar femeile de moravuri ușoare pot să facă astfel de gest, ele fiind conștiente de faptul că poartă niște fake-uri. De altfel, impresara spune că aceste femei trebuie să muncească ani buni ca să își permită un obiect veritabil, de brand.

„Eu cred că trebuie să muncești ca săîți permiți o astfel de geantă, trebuie să știi să o porți, să ai atitudinea adecvată să porți o astfel de geantă. Oamenii care își cumpără fake-uri nu pot depăși un anumit nivel”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii ei de pe Antena Stars.

„România, 99% din femeile astea poartă fake-uri. Mai ales astea pe care le iau o noapte și îți dau o geantă. Sunt unele care pun botul la așa ceva. E plină China, e plin și Dubai-ul de fake-uri, dacă vrei. Te duci și le iei cu 30 de dolari”, a mai spus Prodanca.

Calcă pe ”cadavre” când face business

De altfel, Anamaria Prodan se poate lăuda cu o avere ce constă numai în genți de firmă și bijuterii de lux, una dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba sa costând chiar și 40.000 de dolari, primit cadou.

De altfel, soția lui Reghecampf nu este nici pe de parte o fire modestă și îi place să-și etaleze accesoriile foarte scumpe ori de câte ori are ocazia. Așa a procedat și recent, când a fost invitată la emisiunea ”40 de întrebări”, a lui Denise Rifai, de la Kanal D.

”Port nouă brăţări. Costă în total 190 000 de euro. Mai sunt inelele şi ceasul, o sută şi ceva”, i-a mărturisit Anamaria Prodan lui Denise Rifai.

”Aşa m-am născut. De mică, toată lumea se uita la mine. Eram fata unei celebre cântareţe… Nu ascund ce am. Că au fost bune, că au fost rele, sunt ale mele. Am o împlinire când ajut oamenii. Atunci mă încarc cu ani de viaţă. Dar din dar se face rai. Sunt un om care calcă pe cadavre atunci cand fac business. Nu gândesc business-ul cu inima, îl gândesc cu capul. Cu inima gandesc doar când e vorba de ai mei”, a mai spus Prodanca.