14 sept. 2024 | 21:12

Ana Morodan a salvat o femeie de la înec. A fost șocată când a văzut că nimeni nu sare în ajutor: “Doamne, ce episod”

Monden
Ana Morodan a salvat o femeie de la înec. A fost șocată când a văzut că nimeni nu sare în ajutor: “Doamne, ce episod”
Ana Morodan a salvat o femeie de la înec. A fost șocată când a văzut că nimeni nu sare în ajutor

Ana Morodan a asistat la un episod care a marcat-o. Vedeta nu a stat cu mâinile în sân și a intervenit atunci când a văzut că o femeie este la un pas de înec și nimeni nu sare să o ajute. A povestit totul pe Instagram.

Ana Morodan a intervenit pentru a salva o femeie de la înec

În timp ce se afla în vacanță, Ana Morodan a asistat la un moment periculos. Creatoarea de conținut se afla la mare, când a văzut că o femeie este la un pas de înec. Aceasta fusese luată de valuri și dusă în larg și, deși striga după ajutor, nimeni nu s-a încumetat să intre în apă după ea. Contesa digitală a intrat în apă și a ajutat-o pe femeie, după care a povestit întreaga pățanie pe internet. Ana Morodan a tras un semnal de alarmă, în urma incidentului.

”Doamne, ce episod. Femeia e bine, sperăm doar să nu fi stat prea mult sub apă și să facă alte complicații. Am să vă zic niște concluzii. Concluzia numărul 1 este că dacă nu sunteți capabili să aveți grijă nici măcar de voi, nu luați pe altcineva cu voi pe un sup (n.r. placă) în apă, la mare, toamna, unde valurile sunt mari.

Concluzia numărul 2 este că eu nu pot să-mi explic în ce lume putem trăi când pe plajă oamenii stăteau și se uitau ca la spectacol în timp ce o fată urla în larg: ajutor, eu mor, mă înec. Și nu făceau nimic, nu sunau la Salvare, nu sunau la Poliție, nu intra nimeni în apă după ea. Aveți grijă de voi și de viața voastră”, a transmis Ana Morodan.

Ana Morodan a asistat la un episod care a marcat-o. Vedeta nu a stat cu mâinile în sân și a intervenit

Prietena ei a filmat momentul

Amintiri dureroase din copilărie

Ana Morodan are un trecut care a marcat-o. Deși a crescut într-o familie în care nu i-a lipsit nimic din punct de vedere material, vedeta spune că i-au lipsit afecțiunea, căldura și grija familiei. La 15 ani nu a mai suportat și a plecat de acasă.

”Trăiam ca familia Addams. Dacă vrei să îți spun că zâmbeam toți la masă și eram fericiți, răspunsul nu este ăsta. Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni. Nu am fost o familie fericită. Poți să mănânci cu lingurița de argint și să fii și copil neglijat. Mi-am blamat ani de zile părinții pentru anumite atitudini care au fost manifestate față de mine.

După ce părinții mei s-au stins din viață, mi-am dat seama că eu am uitat un detaliu foarte important. Părinții mei au trăit într-o epocă în care eu nu am trăit. Părinții mei aveau probleme ca părinții tuturor: ce să pună pe masă mâine, cum să împărțim o banană la toată familia. Lucrurile astea le-am înțeles când nu au mai fost în viață. Nu au fost niște părinți model. Tatăl meu a fost foarte mândru că are o fată. Mama a fost o femeie foarte elegantă”, a povestit, la un moment dat, Ana Morodan.

 

Parteneri
De ce s-a lăsat de școală Nicolai Tand. Momentul care i-a schimbat destinul
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Plafonarea RCA, prelungită. Propunere pe masa ASF
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Anunț pentru cei care stau la bloc. Se verifică de miercuri, 18 septembrie. Este obligaţia asociaţiilor de proprietari
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro