18 dec. 2020 | 12:45

Ana Maria Mocanu rupe tăcerea. Cum a umilit-o Rareș, fostul ei iubit

Monden
Ana Maria Mocanu rupe tăcerea. Cum a umilit-o Rareș, fostul ei iubit
Ana Maria Mocanu, despre umilințele la care a fost supusă de fostul iubit

Ana Maria Mocanu a simțit profund eșecul pe plan amoros de-a lungul anilor. Celebra fostă asistentă păcătoasă a fost umilită de fostul partener, iar acum vine să-și spună povestea. Ce s-a întâmplat în relația cu bărbatul alături de care chiar credea că-și va găsi liniștea?

Ana Maria Mocanu, despre umilințele trăite în fosta relație. Ce i-a făcut fostul amorez?

Fanii dansatoarei știu că de-a lungul timpului nu a dus-o tocmai bine pe plan sentimental. Deși lucrurile au mers brici în ceea ce privește cariera și întotdeauna a reușit să se implice într-un proiect drag sufletului ei care să-i aducă bucurie din punct de vedere financiar, liniștea nu a fost și în plan personal. Aceasta a trăit departe de părinții ei care au plecat din țară pe vremea când încă era o copilă, lăsând-o să aibă grijă de cele două surori mai mici, iar soarele nu a venit când a fost vorba de relații. Vedeta îi aduce reproșuri fostului iubit alături de care a pus bazele unei afaceri care acum a rămas pe butuci.

Astfel, Ana este din nou o femeie singură și nesigură pe o viitoare poveste de iubire. Rareș a plecat în vacanță cu o altă femeie, lăsând-o pe brunetă să sufere în tăcere. ”Pentru mine a fost un șoc că nu a avut un pic de respect pentru mine, familie, prieteni, pentru că avea un istoric în spate cu mine, nu am vrut nicio explicație eu. Am primit niște explicații, dar nu m-au mai interesat. Sunt bine acum. Am trecut printr-o perioadă nu tocmai ok. A fost o relație extrem de frumoasă, cu de toate. S-a terminat totul între noi. Nu vom mai forma niciodată un cuplu”, a spus Ana Maria Mocanu în direct la Antena Stars.

Ce îi mai leagă?

Pe cei doi îi mai leagă afacerea pe care au clădit-o împreună, lucru care nu o face deloc fericită pe fosta colegă de platou a Loredanei Chivu. De asemenea, criza sanitară nu a fost nici ea de ajutor, amănând astfel lansarea noului proiect.

”Din cauza sărbătorilor și pandemiei am decis să amânăm lansarea afacerii. Dar mai bine vă dă el detalii despre asta. Investiția este făcută deja, lucrurile merg ok. Deocamdată suntem în pauză, dar de la anul vedem cum o să procedăm”, a mai adăugat vedeta la Star Matinal. Bruneta încă se recuperează după fosta poveste de amor și speră să-și găsească liniștea măcar în preajma sărbătorilor, alături de familie.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro