08 aug. 2024 | 14:07

Ana Bărbosu nu se lasă nici ea. Vrea să i se facă dreptate. A depus contestație la TAS

Sport
Ana Bărbosu nu se lasă nici ea. Vrea să i se facă dreptate. A depus contestație la TAS
Ana Barbosu nu se lasa nici ea

După ce Sabrina Voinea a ajuns la TAS pentru a-și face dreptate, Ana Bărbosu o urmează, fiind extrem de nemulțumită de ceea ce s-a întâmplat în finala de la sol de la Jocurile Olimpice de la Paris. În ciuda faptului că inițial a fost pe podium, gimnasta a fost nevoită să se mulțumească cu locul 4 după ce contestația americancei Jordan Chiles a schimbat ierarhia.

Ana Bărbosu calcă pe urmele Sabrinei Voinea. Gimnasta luptă pentru dreptate la TAS

Imediat după finală, Ana Bărbosu a fost văzută sărbătorind cu drapelul României, având pe umeri o bucurie care părea că se va transforma într-o medalie olimpică.

Nota sa inițială de 13.700 i-a asigurat locul pe ultima treaptă a podiumului. Însă, după ce nota lui Jordan Chiles a fost ajustată de la 13.666 la 13.766, gimnasta noastră a fost retrogradată pe locul 4. Imaginile de la momentul descoperirii schimbării sunt emoționante și au surprins durerea profundă a sportivei românce.

”A fost un vis împlinit pentru câteva zeci de secunde”

Ana Bărbosu a declarat ulterior: ”A fost un vis împlinit pentru câteva zeci de secunde, apoi arbitrele au decis altceva. Nimeni nu știe cât de greu este acest moment pentru mine, dar și locul 4 e bun, chiar dacă a fost greu să ajung pe locul 3 și apoi să fiu dată la o parte.”

Aceste cuvinte reflectă frustrarea și dezamăgirea sportivei, dar și curajul de a lupta pentru dreptate. Ana Bărbosu este hotărâtă să-şi facă dreptate și s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Citește și Cazul care ar putea fi salvarea Sabrinei Voinea în scandalul de la JO 2024. TAS a început audierile, când va veni verdictul!

Cristian Jura a confirmat că există două contestații la TAS

Cristian Jura a confirmat că există două contestații în curs de analizare la TAS: una referitoare la nota de dificultate a Anei Bărbosu și alta legată de depunctarea Sabrinei Voinea.

Arbitrul român de la TAS a subliniat că probatoriul pentru contestația lui Bărbosu este bine fundamentat și bazat pe filmări și fotografii.

”Da, vă pot confirma asta. Poate a fost mai discretă”, a declarat Jura, potrivit Golazo, subliniind că analiza detaliată a contestațiilor ar putea aduce schimbări semnificative în clasament.

Țara noastră nu a mai câștigat o medalie olimpică la gimnastică artistică din 2012, la Londra, când Sandra Izbașa a obținut aurul la sărituri, Cătălina Ponor a câștigat argintul la sol, iar echipa feminină a României a luat bronzul.

Citește și Un arbitru român la TAS face lumină în cazul Sabrinei Voinea. Există două variante luate în calcul. Verdictul s-ar putea lăsa așteptat!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu și Constantinescu, obiceiuri culinare ciudate, la Cotroceni
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro