Ana Baniciu și Edy Kovacs au anulat luna de miere. Decizia luată după sperietura trasă în Israel: „Nu ne mai dorim nimic”

de: Manolică Anca
10 10. 2023

Clipe de groază trăite de Ana Baniciu și Edy Kovacs în Israel, după izbucnirea războiului, ca urmare a atacurilor surpriză ale Hamas. Cei doi proaspăt însurăței au revenit în siguranță în România și spun că nu își mai doresc să plece, prea curând, din țară. Și-au anulat chiar și luna de miere.

Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au anulat luna de miere

Ana Baniciu și Edy Kovacs au devenit soț și soție la sfârșitul lunii septembrie, astfel că cei doi erau nerăbdători să plece în luna de miere. Însă, după experiența traumatizantă pe care au trăit-o în Israel zilele trecute, artista și soțul ei au decis să își amâne planurile.

Aflați într-o vacanță primită cadou ca dar de nuntă în Tel Aviv, aceștia au fost martori la izbucnirea războiului din Israel. Sâmbătă, 7 octombrie, Hamas a lansat cel mai mare asalt militar asupra Israelului din ultimele decenii. Ca drept răspuns, țara ”victimă” a lansat un baraj de atacuri aeriene asupra fâșiei Gaza asediate.

Nu mai doresc să plece din România în perioada următoare

Ana Baniciu și Edy Kovacs au reușit să revină cu siguranță în România, însă momentele de groază pe care le-au trăit cei doi soți acolo i-au făcut să își dorească să rămână acasă în perioada care urmează.

De asemenea, spune artista, dacă ar merge într-o altă vacanță, acest lucru s-ar întâmpla într-o zonă foarte liniștită, departe de prea multă lume. Ana Baniciu nu mai vrea să ajungă în zone aglomerate sau în destinații turistice foarte cunoscute.

”Momentan nu mai vrem să plecăm nicăieri. Edy a fost foarte panicat și chiar mai avea o plecare cu prietenii în Amsterdam, în câteva săptămâni și și-a anulat plecarea, pentru că am zis că este momentul să stăm acasă, aici suntem în siguranță, România este în siguranță. Nu ne mai dorim absolut nimic”, a declarat Ana Baniciu, la Antena Stars.

Ana Baniciu și Edy Kovacs

Cât au plătit pentru a se întoarce acasă

Prinși în mijlocul războiului, cei doi soți au căutat cu disperare variante care să îi aducă cât mai repede în țară, deoarece foarte multe zboruri au fost anulate din cauza pericolului de a fi bombardate.

Așa se face că, aceștia au plătit nu mai puțin de 3.500 de lei pe biletele de avion de reîntoarcere în România.

Citește și: Raluka şi Ana Baniciu, dezvăluiri din infernul din Israel. ”Prima sirenă ne-a prins dormind, am coborât în buncăr”