Ana Baniciu, apariție spectaculoasă la plajă. Fanii au fost uimiți: “Tu chiar ai născut?” VIDEO

de: Andrei Simion
12 08. 2024

Ana Baniciu a reușit să-și surprindă fanii cu o apariție de senzație la plajă, la doar două luni după ce a devenit mamă. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie din vacanță, în care apare într-un costum de baie, etalând o siluetă impecabilă. Reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară, mulți dintre ei fiind uimiți de cât de bine arată artista după naștere.

Cum a apărut Ana Baniciu pe Instagram

Comentariile apozitive au curs în valuri, cei de acasă întrebându-se cum este posibil ca Ana să arate atât de bine la scurt timp după ce a adus pe lume un băiețel. „Tu chiar ai născut?” /„Incredibil, un corp senzațional”/ „Sigur ai născut acum 2 luni?”

Ana Baniciu a arătat că, deși rolul de mamă este unul solicitant, acest lucru nu o împiedică să-și mențină forma fizică și să strălucească.

Ana Baniciu a născut un băiețel sănătos

Ana Baniciu a adus pe lume un băiețel sănătos marți, 4 iunie, și se bucură de unele dintre cele mai fericite momente din viața ei. Artista a pregătit deja camera copilului și a angajat o bonă pentru a avea grijă de el.

La sfârșitul lunii mai, Ana Baniciu a anunțat că se va muta în noua casă în weekendul de dinainte de nașterea copilului, programată pentru 12 iunie. Ea a menționat că va naște natural și că bebelușul are o cameră superbă, decorată în verde, care este în curs de amenajare. Mutarea și curățenia vor dura câteva zile.

„Ne mutăm weekendul ăsta, exact înainte de naștere practic. Termenul e în iunie, pe 12 iunie, cam așa, dar vedem când vrea bebelușul să vină, pentru că voi naște natural. Ideea e că reușim să ne mutăm săptămâna viitoare. Bebelușul are o camera superbă, pe verde, cred că e cea mai frumoasă cameră din casă. Se montează mobila zilele astea și trebuie să facem curat, să ne mutăm toate lucrurile. O să dureze câteva zile”, a spus Ana Baniciu la finalul lunii mai.