Amestecul puternic pentru geamurile din casa ta. Combinația care dă rezultate mereu

Amestecul puternic pentru geamurile din casa ta. Combinația care dă rezultate mereu
Amestecul puternic pentru geamurile din casa ta.

Amestecul puternic pentru geamurile din casa ta. O anumită combinație dă mereu rezultate și o poți folosi cu succes și în privința parbrizului murdar. Iată ce trebuie să faci!

Amestecul puternic pentru geamurile din casa ta

Fie că vrei să redai strălucirea geamurilor tale, fie că vrei să îți asiguri un parbriz care nu se va aburi în timp ce conduci mașina, o anumită combinație de ingrediente dă mereu rezultate, mai ales în plin sezon rece, când orice șofer se confruntă cu aburirea geamurilor mașinii.

Dacă folosești un amestec de balsam de rufe și săpun lichid de vase, vei scăpa imediat de această problemă. Geamurile vor fi strălucitoare și nici nu se vor mai aburi.

Trucul este absolut genial, întrucât necesită două ingrediente pe care le ai deja în casă. Pentru a realiza amestecul, ai nevoie de cele două ingrediente, plus o lavetă uscată din microfibră.

Cum procedezi

Tot ce trebuie să faci este să amesteci săpunul lichid cu balsam de rufe, fără să faci spumă. Cu laveta din microfibră curată, se ia o parte din acest amestec și se aplică pe geamul uscat și curat.

În plus, motivul pentru care nu trebuie să pui acest amestec pe sticla umedă este că va produce spumă,iar stratul protector nu va rămâne. Mai mult, dacă aplici amestecul pe o sticlă prăfuită, ea va deveni opacă, lucru nerecomandat.

Prin urmare, geamul uscat și curta se freacă cu cârpa, fără a mai clăti apoi. Astfel, se va crea un strat ce va împiedica praful sau apa să se lipească prea mult.

Amestecul puternic care curăță arsura de pe aragaz

Un alt amestec simplu și rapid din numai trei ingrediente care te va ajuta să scapi de arsura de pe aragaz, este cel format din: pastă de dinţi, praf de copt, detergent neutru. Rezultatul va fi uimitor și nici nu trebuie să cheltui o grămadă de bani pe diverse produse de curățat.

Se amestecă pasta de dinți cu praful de copt și un detergent de vase. Se omogenizează ingredientele și se freacă bine grilajul aragazului cu această soluție. Apoi, se lasă la înmuiat zona pătată sau arsă cel puțin trei ore, după care se freacă totul cu un burete.

În cazul în care dorești să ajungi în cele mai dificile locuri, te poți folosi de o periuță de dinți veche. Dacă nu ai obținut rezultatul dorit din prima clipă, se repetă procesul a doua zi sau se lasă amestecul peste noapte. Se frecă din nou cu un burete, după care se clătește tot amestecul rămas pe grilaj.