Amestecul puternic pe care să-l torni în vasul de toaletă. Așa scapi de tot calcarul greu de îndepărtat

de: Ștefan R. Apostol
31 07. 2024

Nu de puține ori ne-am trezit în fața unei situații de acest gen. Mirosurile nedorite din baie, și mai ales din vasul de toaletă, ne-au făcut deseori probleme. Dar, conform unui truc viralizat pe internet, există acum amestecul puternic pe care să-l torni în vasul de toaletă. Dacă ții cont de acest truc, așa scapi de tot calcarul greu de îndepărtat.

Folosește acest truc, așa scapi de tot calcarul

Cine nu și-ar dori, la vederea urmelor de calcar persistente din toaletă, să scape caât mai repede din această situație? Având în vedere această problemă casnică comună, experții sugerează să luați în considerare o abordare ecologică și cu costuri reduse.

Produsele naturale pot fi utilizate pentru a detartra toaletele fără a afecta mediul înconjurător sau a risipi o avere pe produse de curățare. Datorită apariției calcarului în baie, fundul și părțile laterale ale vasului de toaletă devin rapid murdare.

Din fericire, există amestecul puternic pe care să-l torni în vasul de toaletă și care elimină murdăria și calcarul fără efort și în mod natural.

Care este amestecul puternic pe care să-l torni în vasul de toaletă

Trucul constă în a turna un amestec de cristale de sodă și apă fierbinte în vasul de toaletă pentru a-l detartra. Acesta, conform experților care au încercat acest truc, este un produs de casă puternic pentru a elimina calcarul din toalete.

Tot ce avți de făcut este să urmați câțiva pași simpli, și făcând asta, veți scăpa de totu calcarul geu de îndepărtat din vasul de toaletă:

  • Se fierbe 1 litru de apă.
  • Puneți-vă mănuși înainte de a manipula cristalele de sifon.
  • Într-un lighean, puneți 3 linguri de cristale de sifon.
  • Turnați apa clocotită în bazin.
  • Se amestecă bine cu lingura.
  • Turnați amestecul direct în toaletă.
  • Lăsați să acționeze timp de cel puțin 15 min.
  • Periați fundul vasului.
  • Trageți apa în toaletă.

Alte metode pentru curățarea eficientă a calcarului din toalete

Pe lângă trucul anterior, conform experților, mai există și alte câteva metode pentru curățarea eficientă a calcarului din toalete, majoritatea naturale și cu ingrediente regăsite în casă:

  • Oțetul alb: un aliat excelent atunci când vine vorba de detartrarea toaletelor. Acidul ușor poate dizolva calcarul și dezinfecta.
  • Bicarbonatul de sodiu: un produs de uz casnic foarte eficient pentru combaterea calcarului. Acesta neutralizează acizii, curăță în profunzime și degajă un parfum plăcut.
  • Acidul citric: un detergent natural care poate dizolva calcarul. Acesta vine de obicei sub formă de pudră și poate fi achiziționat din magazinele de alimente organice.

Concluzie

Acum că ai toate aceste date, precum și amestecul puternic pe care să-l torni în vasul de toaletă, nu mai ai altceva de făcut decât să te apuci de treabă.

Odată ce ai folosit aceste metode simple, cu siguranță că vei scăpa de acumulările de calcar.