Amestecul puternic pe care îl foloseau bunicile pentru a curăţa grăsimea de pe mobila din bucătărie

Amestecul puternic pe care îl foloseau bunicile pentru a curăţa grăsimea de pe mobila din bucătărie

Care este amestecul secret al bunicilor pentru a îndepărta grăsimea de pe pereții și mobila bucătăriei. Elimină și tu murdăria din bucătărie folosind un amestec incredibil și mai puțin cunoscut. Acest amestec este perfect pentru a îndepărta imediat grăsimea, un amestec secret folosit de bunici pentru a îndepărta grăsimea de pe pereți și de pe mobila din bucătărie.

Care este amestecul secret care curăţă grăsimea de pe mobila din bucătărie

Curățarea locuinței este o sarcină mereu solicitantă, iar dacă nu ai instrumentele necesare pentru a face asta, poate dura mai mult pentru a îndepărta grăsimea care se adună pe mobilierul din bucătărie și chiar pe pereți. Cum se prepară amestecul secret care îndepărtează grăsimea de pe pereții și mobila din bucătărie? Ai nevoie de: detergent lichid pentru spalarea vaselor, pastă de dinţi și bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare

Într-un recipient, pune o cană de săpun lichid de vase, apoi adăugă două linguri de pastă de dinți, renumită pentru componentele care pot elimina grăsimile. Amestecă totul cu o lingură, până ce pasta devine omogenă. Adaugă apoi și o lingură de bicarbonat de sodiu și amestecă din nou până la omogenizare.

Nu în ultimul rând, pentru un rezultat mai bun, adăugă și apă, după care amestecă foarte bine. Când amestecul este gata, adăugă-l într-un recipient pe care îl ai la îndemână sau într-o sticlă de pulverizare pentru o utilizare mai rapidă. Amestecul care curăță grăsimea din bucătărie este pregătit, astfel că poți începe curățarea zonelor pe care le dorești.

Cum desfunzi chiuveta cu bicarbonat de sodiu

Acțiunea bicarbonatului de sodiu în bucătăria ta nu se oprește aici. Dacă te confrunți și cu situația în care chiuveta este înfundată, din cauza depunderilor de piatră și a resturilor de mâncare blocate pe țeavă, atunci poți apela din nou la acest praf minunat.

Fără a mai apela la anumite soluții chimice ce ar putea fi periculoase pentru sănătatea ta, alege să folosești bicarbonatul de sodiu. Tot ce trebuie să faci este să torni acest praf în sita de la chiuvetă, iar problema este rezolvată.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu mai poate fi folosit și la îndepărtarea blocajelor din scurgerea chiuvetei sau a căzii. În acest sens, praful face treabă excelentă în combinație cu oțetul, eliminând cu succes resturile de mâncare ajunse în scurgerea chiuvetei. Folosește deci aceste două ingrediente de mare ajutor în fiecare locuință! Nu uita să te ajuți și de burete și mănuși de cauciuc.