Amestecul puternic care curăță instant arsursa de pe aragaz. Se prepară din 3 ingrediente pe care sigur le ai în casă

de: Ana Chivu
01 09. 2022

Cu siguranță gospodinele au încercat aproape toate produsele pentru curățenie care se găsesc la supermarket-uri sau diverse alte magazine. Bucătăria trebuie ordonată și dezinfectată foarte des pentru că aici se gătește mâncarea pentru toată familia. Una din cele mai grele părți pentru toate doamnele este să scape de arsura de pe aragaz. Există un amestec din 3 ingrediente care îți sare în ajutor în astfel de situații. Nu trebuie să cheltui o grămadă de bani pe diverse produse de curățat care în cele din urmă nu își fac prea bine treaba. Iată cum trebuie să procedezi! O să rămâi uimită de rezultatul final.

Truc pentru aragaz: curăță arsura cu trei ingrediente

Într-o locuință sunt multe lucruri de făcut, mai ales când există cel puțin doi copii sub același acoperiș. Murdăria care apare în special la bucătărie poate fi un pericol.

Această încăpere este importantă pentru că aici se gătește mâncarea pentru toată casa. Gospodinele cu siguranță sunt mai atente când vine vorba despre dezinfectarea tuturor obiectelor din cameră.

Arsura de pe aragaz poate să fie un vis urât pentru multe dintre doamnele care abia așteaptă să termine ziua de curățenie pentru a se ocupa de alte treburi.

Nu este nevoie să mai cheltui bani pe produsele din supermarket-uri care deseori nu prea își fac treaba bine. Ai chiar la tine în casă ingredientele de care ai nevoie pentru un amestec special ce îți sare în ajutor și te scapă de murdărie.

  • De ce ai nevoie pentru amestec?

-Pastă de dinţi.
-Praf de copt.
-Detergent neutru.

Pas cu pas

Amestecă pasta de dinți cu praful de copt și un detergent de vase pe care îl folosești în mod normal. Omogenizează ingredientele și freacă bine grilajul aragazului cu soluția minunată pentru curățenie. Lasă la înmuiat zona pătată sau arsă preț de cel puțin trei ore, iar mai apoi freacă totul cu un burete.

Dacă vrei să ajungi și în cele mai mici locuri, folosește-te de o periuță de dinți veche. În cazul în care nu ai rezultatul dorit din prima, repetă procesul și a doua zi sau lasă amestecul peste noapte. Frecă din nou cu un burete sau cu o cârpă cu puțină apă, iar mai apoi clătește tot amestecul rămas pe grilaj.

Șterge cu o cârpă curată și pune suportul negru din nou pe aragaz. Pentru un plus de dezinfectare, specialiștii recomandă să pui și puțin alcool sanitar în compoziție. Spor la curățenie!