Amenzi de aproape 200.000 de lei! Pentru ce greșeală au aplicat poliștii aceste sancțiuni usturătoare

Amenzi de aproape 200.000 de lei! Oamenii legii au aplicat sancțiuni usturătoare

Oamenii legii sancționează aspru orice abatere de la măsurile impuse de oficiali în contextul pandemiei. Pentru ce greșeală au primit câțiva oameni 200.000 de lei amendă?

Amenzi de aproape 200.000 de lei aplicate de polițiști

Uii se feresc atât de tare să încalce legea și sunt extrem de precauți, în timp ce alții n-au nicio reținere. Un interlop din Vadu Pașii și-a chemat prieteni din mai multe județe pentru a încinge o petrecere de zile mari, deși criza sanitară e departe de a părăsi România, arată știridebuzău.ro. Desigur că măsurile se relaxează începând cu data de 15 mai, dar obligațiile rămân aceleași, la fel ca și pedepsele.

Cu toate astea, bărbatul s-a gândit totuși să aleagă un loc mai ferit, în speranța că va fi păsuit măcar de ziua lui și norocul va fi de partea sa. Petrecerea s-a ținut într-o fermă abandonată la Gherăseni, dar cu toate astea convoiul de autoturisme nu a avut cum să treacă neobservat de polițiști. Nu mai puțin de 20 de persoane au fost amendate pentru participarea la ziua de naștere a interlopului.

Amenzi de aproape 200.000 de lei pentr un grup de prieteni al unui interlop din Buzău
Amenzi de aproape 200.000 de lei pentr un grup de prieteni al unui interlop din Buzău. Bărbații veneau de la ziua lui

Polițiștii au întocmit în total 20 de sancțiuni contravenționale

Conform sursei citate, polițiștii rutieri au organizat duminică filtre în trafic pe principalele căi rutiere din localitate și pe DN2 E85 pentru depistarea persoanelor care încalcă regulile de circulație. Pe raza Gherăseni, au fost oprite în șase autoturisme în care se aflau 20 de persoane din mai multe orașe.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbații sunt din județele: Buzău, Ilfov, Galați, Brăila și Dolj. Colac peste pupăză, unul dintre șoferi a fost pedepsit și pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Polițiștii au întocmit în total 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 188.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI