Ameninţarea cu bombă de la nunta lui George Simion a fost falsă. Liderul AUR, anunţ important: „La prezidenţiale, vom da candidat în turul doi”

Ameninţarea cu bombă de la nunta lui George Simion a fost falsă. Liderul AUR, anunţ important: „La prezidenţiale, vom da candidat în turul doi”
Ameninţare cu bombă la nunta lui George Simion. Mesajul trimis către o redacție din România: „Va fi o zi memorabilă!”

Ameninţare cu bombă la nunta lui George Simion. Situație neprevăzută la petrecerea organizată cu ocazia căsătoriei liderului AUR cu Ilinca Munteanu, sâmbătă, 27 august. Potrivit informațiilor transmise în cadrul unui apel la numărul de urgență 112, într-un local privat din comuna Măciuca, acolo unde are loc evenimentul grandios, a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

Update ora 23:12 Liderul AUR a spus în cursul zilei de sâmbătă, în direct la nunta sa, că partidul pe care îl conduce va da candidatul la prezidențiale în turul al doilea. George Simion a subliniat că este important să ,,mergem până la capăt să dăm țării președinte român”. 

,,Legat de alegerile prezidenţiale, AUR va da candidat în turul doi şi e important să alegem bine. Lideri politici mari nu au fost la nuntă, treaba lor, mai bine într-un fel, eu i-am invitat”, a spus preşedintele AUR

Update ora 19:40. Poliția a transmis că, în urma verificărilor, nu s-a descoperit niciun dispozitiv exploziv în incinta complexului de lux unde se desfăşoară evenimentul.

Simion și soția sa, Ilinca, au făcut fotografii cu nuntașii și au mâncat sarmale alături de aceștia. Pe scenă au urcat diferite formații de muzică populară, călușari dar s-a cântat și muzică grecească și aromână.

Cei doi miri s-au urcat pe scenă și le-au mulțumit participanților pentru prezența. Admiratorii i-au cerut lui Simion să candideze la alegerile prezidențiale. „Candidează, George, la prezidențiale” și „George, președinte”, s-a scandat din mulțime.

Update ora 14:00: George Simion, într-o intervenție pentru România TV: „Noi ne vedem de nuntă liniştiţi, nu a fost nimic, ce să fie? Vă daţi seama că nu există aşa ceva. Bombe sunt în capul lor”.

Ameninţare cu bombă la nunta lui George Simion

Știre inițială: Agitație maximă la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu. Nimeni nu se aștepta ca, în mijlocul petrecerii, să fie dat un astfel de semnal. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost informați, printr-un apel la numărul de urgență 112, că în incinta unui local privat din comuna Măciuca a fost amplasată o bombă.

„Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă”, au transmis reprezentanții IPS Vâlcea, potrivit Stirile PRO TV.

Surse judiciare, citate de Antena 3 au susținut că în cazul de față este vorba este amplasarea unei bombe într-un local unde se celebrează nunta lui George Simion. Știm că marele mariaj este celebrat la resortul de lux din comuna Măciuca.

„Azi explodăm o bombă la nunta lui George Simion”

Amenințare cu bomba la nunta lui George Simion. Pe de altă parte, redacția GÂNDUL ar fi primit sâmbătă, 27 august, în jurul orei 11.20, un mesaj semnat „Simionnunta”. În acesta se vorbește despre intenția de a amplasa și de a activa un dispozitiv exploziv la nunta liderului AUR.

Persoana sau persoanele care au redactat mesajul cu pricina au lăsat de înțeles că ar avea informații potrivit cărora George Simion ar fi sponsorizat direct de ruși. Se promite o zi „memorabilă” pentru toată România.

„Azi explodăm o bombă la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Știm bine că Simion se distrează din bani ruseşti azi la Oveselu. Această zi va fi memorabilă pentru toată lumea!”, se arată într-un mesaj trimis către redacția GÂNDUL.

Citește și: Primele imagini cu Ilinca şi George Simion miri. Cum arată rochia tinerei: „Carmen Şerban m-a ajutat”

În prezent, la locul nunții lui George Simion intervin mai mulți agenți de poliție, o echipă pirotehnică și alți reprezentanți ai Serviciului Român de Informații. Teoretic, toți invitații ar trebui să fie evacuați de la nuntă.

Urmăriți Playtech.ro și pe