Amendă de 40.000 de lei pentru Nașul TV! Motivul care a atras sancțiunea usturătoare din partea CNA

Amendă de 40.000 de lei pentru Nașul TV! Motivul care a atras sancțiunea usturătoare din partea CNA
Amendă de 40.000 de lei pentru Nașul TV! Motivul care a atras sancțiunea usturătoare din partea CNA

Serialul ”Nașul” a mai avut un episod. A fost amendă de 40.000 de lei pentru Nașul TV. CNA a sancționat iar emisiunea lui Radu Moraru. de menționat este că e a șasea sancțiune în ultimele două luni și jumătate, iar bilanțul este unul record, de 95.000 de lei.

Amendă de 40.000 de lei pentru Nașul TV!

Asstfel, forul audiovizual s-a pus de acord să meargă și mai departe cu sancțiunile, și anume, să dubleze amenda la următarele abateri.

„Propun să dublăm amenda pe care am dat-o atunci (acum o lună, 20.000 de lei – n.r), iar data viitoare dacă se continua cu același tip de derapaj și cu aceeași virulență să dublăm încă o data și încă o data, până ajungem la amenda maximă”, a spus Alexandru Kocsis, cel care a și propus amenda de astăzi, potrivit paginademedia.ro.

Astfel, abaterile lui Radu Moraru au fost nelipsite din ședințele CNA, în ultimele săptămâni, împroșcând cu conspirații și acuzații care i-au vizat pe mulți: Bill Gates, Raed Arafat, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și mulți alții.

De altfel, televiziunea, deși are o audiență foarte mică, este în lista must carry, care trebuie preluate obligatoriu de toți cabliștii.

Ce a spus Radu Moraru în emisiune

În emisiunea sancționată astăzi a continuat cu conspirațiile și cu acuzațiile, iar printre altele a spus:

    • Tătaru ăsta care este un securist mincinos ordinar
    • Deci vor să ia toată populația, își fac și treaba că ne pun să semnăm că suntem de acord cu vaccinul, cu tot ce trebuie… obligatorii, că ne amenință că ne iau cop… Nu că ne amenință… ne iau copiii direct de la școală, oameni buni!
    • Când începe școala… tu-ți duci copilul la școală sau pleacă singur… și nu se mai întoarce. Că a venit asistenta Arafatului și a zis: domne, avea simptome de COVID. Și imediat i-am făcut testul și are domne COVID. De ce? Că a devenit afacere, oameni buni! Dacă nici acum nu vă treziți să vedeți ce business a devenit astăzi România pentru mafia internațională. Păi, domne, se fac bani… bani… bani… și astăzi o să rămâneți cutremurați.
    • Doi… să pună mâna pe copiii noștri… instituțional… ați văzut cum se răpesc copiii din Finlanda și-n alte țări… din casa omului, de lângă mama lor… și o să vi-l răpească la școală că are COVID. Și-o să spună…
    • Noi îl vindecăm pe copil la spitalul COVID de carton, da nu i-l dăm acasă decât după ce vă vaccinați și dumneavoastră că noi, pe copilul dumneavoastră ca să-l salvăm de la moarte, l-am vaccinat. I-am băgat și nano-cip. Și tu nu mai ai ce să faci. Nici nu mai poți să dai în judecată că ei spun…

„E absolut incredibil”, a precizat Dorina Rusu, membru CNA, după vizionarea pasajelor din emisiune.

„S-au mai spus porcării și pe la alte televiziuni, dar ca aici nu a spus nimeni”, a mai spus aceasta.

De asemenea, Monica Gubernat a precizat: „La nivelul ăsta nu a spus nimeni”, a spus șefa CNA.

De asemenea, Alexandru Kocsis, membru CNA, s-a întrebat retoric: „De când urmărim acest „serial” al domnului Moraru?”. Tot acesta a făcut și propunerea de 40.000 de lei, care a fost votată în unanimitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI