Ambulanța a ridicat de la o cârciumă din Vaslui o femeie aproape de comă alcoolică. Ce s-a întâmplat cu ea când a ajuns la spital

de: Claudiu Surmei
11 06. 2019

O femeie dintr-o comună din Vaslui a fost luată cu ambulanța de la cârciumă, aproape în comă alcoolică, după ce mai întâi a provocat un scandal imens. Chiar dacă abia se ținea pe picioare, a continuat scandalul și la spital, unde și-a scos branula din venă și a tras de păr o asistentă.

Femeie din Vaslui, aproape în comă alcoolică la spital. A făcut un scandal monstru

Episodul a început într-o cârciumă din localitatea Pribești, județul Vaslui, unde o femeie a băut mai multe pahare de alcool și s-a luat la ceartă cu alți clienți. Lucrurile au degenerat repede, s-a iscat un scandal monstru, iar femeia a fost în cele din urmă transportată la spital cu o ambulanță.

Ajunsă în spital, aceasta a început să țipe la medici, apoi și-a smuls branula din venă și a tras o asistentă de păr. Au intervenit agenții de pază, dar nici ei nu au putut să o potolească și în cele din urmă au chemat Poliția.

„Femeia era în stare de ebrietate. A vorbit vulgar, le-a tras de păr, apoi a încercat să le lovească. Este vorba despre o pacientă care vine mereu la Urgențe, din cauza problemelor pe care le are. Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva”, a mărturisit o asistentă.

Polițiștii au sosit la spital însoțiți de un echipaj de jandarmi, au preluat-o pe femeie și au dus-o la secția de psihiatrie. „În momentul când i s-au făcut investigații și i s-a administrat tratamentul a devenit foarte violentă, atât verbal cu toate cadrele medicale cât și fizic, cu o infirmieră. Nu a putut fi linistitã sub nicio formă, chemându-se atât agenții de pază cât si Poliția. Ulterior, ea a fost transferatș pe secția Psihiatrie, unde i s-a administrat tratament de specialitate”, a declarat managerul spitalului.