Amantul dezbrăcat, filmat pe străzile din Craiova. Video viral, după ce bărbatul a fost surprins de soțul înșelat

de: Năstase Mirabela
13 07. 2020

Se pare că bărbatul care și-a prins soția în pat cu altcineva a avut o reacție incredibilă. Pur și simplu, acesta i-a luat amantului hainele și i-a spus să plece. Apoi, l-a urmărit cu mașina și a filmat toată aventura care a stârnir uimirea trecătorilor.

Amantul dezbrăcat, filmat pe străzile din Craiova

O aventură amoroasă cu final neașteptat, care, cu siguranță că stărnește hohote de râs. S-a perecut la Craiova. Astfel că un bărbat a fost văzut alergând complet dezbrăcat pe stradă, după ce prins de un soț înșelat, a fost dat afară din casă, în pielea goală. Totul s-a petrecut la finele săptămânii trecute.

Cei doi soți locuiesc în cartierul craiovean Cernele și au un magazin în fața casei. Omul era la prăvălie și la un moment dat a intrat în casă. Acela a fost și momentul în caare și-a surprins soția dezbrăcată, alături de alt bărbat. Calm, i-a luat bărbatului hainele și i-a cerut ca imediat să părăsească dormitorul. Disperat, amantul femeii a ieșit afară din casă și a luat-o la fugă pe străzi. Apoi, soțul a luat telefonul și a început să-l urmărească în timp ce îl filma. În mașină, alături de soț a mai urcat și un prieten. Cei doi au dat drumul și la muzică și l-au filmaat pe bărbatul care fugea pe străzi dezbrăcat aproape trei kilometri.

Cum reacționau oamenii de pe stradă

Fără să știe despre ce este vorba, trecătorii își făceau cruce când îl vedeau pe acel bărbat cum fuge gol-goluț pe străzi, pe lângă case și mașini.

Unde mai pui că șoferii îl claxonau, iar unii dintre ei chiar strigau, râzând: „Unde te duci, frate, aşa?… Bă, unde e masca? Să păstrezi distanţa!”. Astfel că amantul umilit a reuşit în cele din urmă să se refugieze într-o benzinărie unde a şi cerut ajutor. Vezi video viral cu amantul fugind gol pe străzi AICI.