Alina Vidican, transformare totală. Aroganța cu care o va eclipsa pe Valentina Pelinel

de: Alexandra Chivu
27 04. 2020

Înainte de Pelinel, a fost Vidican. Chiar dacă a fost și s-a dus…la Miami, pierderea afaceristului Cristi Borcea nu i-a cauzat, ci chiar i-a adus noroc.

Alina Vidican, transformare totală și aroganțe de zile mari

Nunta anului 2011 și micii din Mamaia. În vreme ce ”Dosarul transferurilor” se plimba de ani buni între instanțe, Borcea continua să se bucure de libertate. Divorțează de Mihaela, prima nevastă, și după un deceniu de tatonări cu fotomodelul Alina Vidican, o ia de soție.

„M-a cerut în căsătorie chiar de 1 aprilie”, povestea Alina, entuziasmată, în urmă cu mulți ani.

Afaceristul o cunoscuse pe blondină într-un avion care zbura pe ruta București – Timișoara. La aterizare, o invitase la o cafea, la hotelul Boavista. Peste ani, în cinstea începuturilor romantice, Borcea a cumpărat acel hotel și i l-a dat în administrare Alinei. S-au căsătorit în data de 28 august 2011. Printre darurile de nuntă s-a numărat și o mașină Rolls Royce de 300.000 de euro, de la nașul Gigi Becali, care a refuzat să îl cunune și cu Pelinel, motivând că ”a făcut o nuntă și gata”.

După ce afacerile cu butelii l-au făcut milionar în euro, Borcea a decis ca, în acel an, din octombrie și până în februarie, să se mute la Miami, unde prietenii îl vizitau des. Pentru că petrecerile ar fi fost altfel dacă ar fi avut și mititei, Borcea și-a deschis o șaormerie și un restaurant unde se serveau mici cu muștar.

Se bucură din plin de viața de femeie liberă

Nu a fost de ajuns. Cei doi și-au spus ”adio” după cinci ani în care au fost soț și soție, timp în care Alina a adus pe lume doi copii. Pe 18 noiembrie 2016, fostul acționar de la Dinamo a ieșit din închisoare pentru a se prezenta în fața notarului, la Constanța. Fiecare a semnat actele de divorț, înțelegându-se și în privința averii pe care o aveau de împărțit. După ce documentele au fost semnate, Borcea s-a întors în spatele gratiilor, iar Alina a zburat către Miami, lucru care pare că i-a priit.

Blondina se bucură din plin de viața de femeie liberă și, mai mult, având la dispoziție subvențiile din partea fostului soț, se răsfață cum poate mai bine. Și-a făcut operații estetice care au transformat-o într-o adevărată divă, apoi le-a asortat cu o mașină roșie, italiană: un Ferrari care a costat mai bine de 200.000 de dolari.