Alina Pușcaș, agresată în public. A fost la un pas să sune Poliția: ”Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul”

de: Dumitrache Diana
16 01. 2021

Situaţia jenantă în care a fost pusă Alina Puşcaş. Prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva!” a fost agresată în public, fiind la un pas să sune Poliţia. Iată de la ce a pornit totul, de fapt.

Alina Pușcaș, înjurată şi scuipată pe stradă

Deşi este una dintre cele mai îndrăgite prezenţe de la TV, Alina Pușcaș a trecut printr-o experienţă cruntă: a fost agresată în public. Vedeta de la Antena 1 a povestit despre un incident neplăcut care a avut loc în trafic. Înjurată şi scuipată de o conducătoare auto nervoasă, prezentatoarea “Te cunosc de undeva!” a fost la un pas să sune Poliţia pentru a interveni.

Se pare că bruneta aştepta la maşină să primească un colet, când o şoferiţă a i-a lovit portiera. Aşa cum era de aşteptat, vedeta i-a atras atenţia femeii iar până la un uriaş scandal a mai fost doar un pas.

”Există multe momente în care regret amarnic că trăiesc în București. Tocmai am avut parte de un astfel de moment, în care nu înțeleg de ce există unii oameni liberi pe străzi. Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina. Am deschis și i-am spus doamnei: ”Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!”.

Bineînțeles, că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu”, a spus Alina Pușcaș, într-un Story de pe Instagram.

Alina Puşcaş: “Am zis că e mai bine să chemăm Poliţia”

Şi pentru că situaţia părea să se agraveze, Alina Puşcaş s-a gândit să îi cheme pe oamenii legii pentru a rezolva problema din trafic.

”Mda, din păcate, i-am spus că poate ar fi mai bine să sesizăm un organ de poliție, să vedem ce se poate întâmpla, a început să zică că se… pe organul de poliție, pe mine, pe familie, pe tot. Și pentru că nu știu cum se numește această doamnă, am filmat-o pentru că intrase la locul de muncă, de lângă mine. Să o vedeți cum lucrează cu clienții, fără mască, fără nimic”, a mai spus vedetă de la Antena 1, vizibil supărată de cele întâmplate.