Alina Ceușan, adevărul despre sarcină. Ce a aflat acum despre bebeluș fosta concurentă Asia Express

de: Filon Stan
24 06. 2020

Vedeta Instagramului Românesc, Alina Ceușan, trăiește cea mai bună perioadă din viața ei. Blondina este în al nouălea cer, după ce a aflat sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Fosta concurentă de la Asia Express a spus și cu cine vrea să semene primul ei copil.

Alina Ceușan s-a dat de gol și a spus că va fi mamă de băiat

Alina Ceușan este plină de emoții și de-abia așteaptă să-și strângă la piept bebelușul. Este primul ei copil, pe care îl așteaptă cu nerăbdare, împreună cu soțul ei.

Vedeta din online-ul românesc a participat la celebra emisiune Asia Express, de la Antena 1. Imediat cum a ajuns în țară, blondina a rămas însărcinată, iar acum a vorbit despre ce urmează să aibă: fetiță sau băiețel.

Alina Ceușan s-a dat de gol și a spus că va fi mamă de băiat

Vrea să ia tot ce este mai bun de la soțul ei

Blondina s-a dat de gol în timpul unui interviu acordat revistei Elle și a spus că va fi fată de băiat! ”Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel. Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el.

Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm’ la „ești aici’.

În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a mai spus Alina Ceușan pentru sursa menționată