Alin Oprea, descoperire șoc despre soția sa. Ce a găsit într-un apartament închiriat de cei doi, nu i-a venit să creadă

de: Ștefan R. Apostol
02 12. 2020

Alin Oprea și Larisa, se află în mijlocul unui divorț și un scandal interminabil. În același timp se prevalează începutul unui nou scandal, după descoperirile făcute de Alin Oprea. Artistul, spunsurse, că ar fi găsit într-unul din apartamentele închiriate de fosta soție, multe lucruri suspecte.

Alin Oprea și Larisa, un nou scandal în plin divorț

Lucrurile iau un nou traseu în divorțul dintre Alin Oprea și Larisa. Artistul a primit deja înștiințarea pentru prima înfățișare la tribunal, pe data de 15 februarie 2021, spun sursele celor de la Cancan.ro.

Aceeași publicație a reușit să intre în posesia unor informații care schimbă toată situația dintre cei doi. Sursele, care s-au vrut a fi anonime, au povestit că în urmă cu 12 ani Alin Oprea a avut parte de o mare surpriză, într-unul din apartamentele închiriate de Larisa, în București.

Sursele relatează despre faptul că în apartamentul respectiv avusese loc o defecțiune la una din instalații. Alin Oprea ar fi mers la locul cu pricina, și ar fi descoperit echipamente de câteva mii de euro, care păreau a fi pentru un studio de videochat.

”Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul.

Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament”, le-a dezvăluit o sursă celor de la Cacan.

Cei doi separați de un an de zile

Vestea divorțului dintre cei Alin Oprea și Larisa a venit pe neașteptate. Surse apropiate celor doi spun că erau despărțiți de aproape un an, mai exact din noiembrie 2019. Apropiații spun că discuțiile despre divorț erau destul de încinse încă de atunci, iar demararea acestuia, de anul acesta, era doar o consecință a acelor discuții aprinse.

Deși mutată la Londra cu fiicele lor, Larisa nu a vrut, la început, să se afle despre acest aspect. Numai că lucrurile au început să degenereze, după ce mai multe informații au apărut în presa românească.

Larisa acuza, încă de anul trecut, problemele fostului său soț cu băutura, dar și relația extraconjugală pe care Alin Oprea o avea deja. De la asta și până la divorț a mai fost doar un pas. Acum, în lumina acestor noi informații, lucrurile vor degenrea, poate, și mai rău. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, și care vor fi pașii făcuți de Alin Oprea și Larisa, consiliați de avocați.