Alimentul ieftin care taie rapid pofta de mâncare. Nutriţioniştii îl recomandă
Alimentul ieftin care taie rapid pofta de mâncare! Atunci când vine vorba de siluetă, majoritatea celor care vor să și-o mențină caută alimente care nu îngrașă. Se pare că au noroc, pentru că nutriționiștii vorbesc despre alimentul ieftin care taie rapid pofta de mâncare.. Dacă vrei să afli care este, citește în continuare și poți încerca, ulterior.
Sardinele pot fi alimentul care taie rapid pofta de mâncare
Sardinele sunt un pește gras bogat în acizi grași omega-3. Sunt o sursă bună de proteine, vitamine și minerale și pot avea o contaminare cu mercur mai mică decât peștii mai mari. Sardinele sunt pești mici, cu oase moi, care fac parte din familia heringilor. Numele de sardine poate proveni de la insula mediteraneană Sardinia, unde acești pești erau odinioară abundenți.
Sardinele sunt disponibile proaspete, la conservă, afumate sau murate. În acest articol, analizăm cum să includem sardinele în dietă și posibilele beneficii pentru sănătate. Explicăm, de asemenea, ce trebuie să luăm în considerare atunci când cumpărăm sardine și câte ar trebui să mănânce o persoană.
Sardinele sunt pești mici, plini de substanțe nutritive și cu mai puține calorii. În afară de asta, sardinele sunt bogate în proteine și o mulțime de vitamine esențiale, potrivit nutriționiștilor.
Nutriționiștii spun că partea bună a acestui tip de pește este că este ușor de încorporat în dieta proprie. Sunt ușor de mâncat, precum și de preparat în multe feluri diferite.Un kilogram de sardine conține peste jumătate din doza zilnică recomandată de omega-3, spun utriționiștii.
Peștele furnizează, de asemenea, grăsimi EPA și DHA, care sunt benefice pentru funcționarea creierului și a inimii și, de asemenea, reduc inflamațiile. Diverse studii arată că un consum suficient de omega-3 menține nivelul colesterolului în limite sănătoase pentru inimă și facilitează o fertilitate optimă și un echilibru hormonal.
Alimentul ieftin care taie rapid pofta de mâncare și acizii grași Omega-3
Acizii grași Omega-3 sunt componente esențiale ale membranelor celulare. O persoană trebuie să obțină acești acizi grași din alimente, deoarece organismul uman nu îi poate produce.
Există trei acizi grași omega-3 principali. Dintre aceștia, doi se găsesc în mod natural în pește, inclusiv în sardine, și în alte fructe de mare. Aceștia sunt Acidul eicosapentaenoic (EPA), pe care peștii îl obțin din algele pe care le consumă.
Cel de-al doilea este acidul docosahexaenoic (DHA), care se găsește în multe părți ale corpului uman, inclusiv în ochi, creier și inimă. Potrivit nutriționiștilor, consumul a 200 de grame pe săptămână dintr-o varietate de fructe de mare asigură, în medie, 250 miligrame pe zi de acizi grași
Consumul de fructe de mare are o legătură cu reducerea deceselor cardiace la persoanele cu și fără boli cardiace preexistente.
Potrivit National Institutes of Health (NIH), omega-3 oferă și alte beneficii posibile, deși sunt necesare cercetări suplimentare pentru a stabili formele și dozele exacte. Acizii grași omega-3 pot fi benefici pentru prevenirea cancerului și pentru ameliorarea efectelor altor afecțiuni, printre care:
- Boala Alzheimer,
- demența și funcția cognitivă,
- degenerarea maculară legată de vârstă,
- artrita reumatoidă
Autorii unei meta-analize din 2014 a studiilor în care participanții au luat suplimente de EPA și DHA au concluzionat că acizii grași omega-3 sunt eficienți în reducerea poftei de mâncare.