Alimentele pe care nu le mai consumă Giulia Nahmany. Dieta bizară pe care o ține

Alimentele pe care nu le mai consumă Giulia Nahmany. Dieta bizară pe care o ține
Ce alimente nu mai mananca Giulia Nahmany

Giulia Nahmany a trecut printr-o transformare extraordinară de look, de când a devenit vegetariană și a slăbit 35 de kilograme. Ce regim alimentar ține acum celebra vedetă. Fosta concurentă de la Ferma și-a dezvăluit trucurile pentru o siluetă trasă ca prin inel. La ce alimente a renunțat definitiv blondina.

Cum a slăbit Giulia Nahmany 35 de kilograme, fără operație de gastric sleeve

Încă din adolescență, Giulia Nahmany s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus. De când a devenit vegană, vedeta mărturisește că a dat jos nici mai puțin 35 de kilograme prin dietă și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Deși mulți au suspectat-o de faptul că ar fi apelat la intervenția de gastric sleeve pentru a topi kilogramele, Giulia Nahmany spune că nu a apelat la operația de micșorare a stomacului.

Recent, blondina s-a apucat din nou de regim și a tăiat câteva produse din alimentația ei. Fosta concurentă de la Fermă nu mai consumă ulei și pâine.

„Acum sunt la un regim care merge foarte bine. Am eliminat absolut tot uleiul din dietă. Nici măcar ulei de măsline nu mai folosesc momentan, chiar dacă se spune că este foarte bun, sănătos.

Am vrut să țin acest regim câteva săptămâni să văd ce se întâmplă și pot spune că este absolut fantastic. Nici pâine nu mănânc. Preiau uleiul din nuci sau avocado, chestii de astea.

Mănânc văz dimineața cu semințe de qia, cu fructe de pădure. E bun, sățios. Apoi, la prânz servesc o salată, tofu.

Merge foarte bine dieta, dar nu recomand să țineți această dietă pe termen lung, ci doar câteva săptămâni cu siguranță”, a declarat Giulia Nahmany, în exclusivitate pentru click.ro.

Care este mâncarea preferată a Giuliei Nahmany

Giulia Nahmany a slăbit 3 kilograme în 2 săptămâni, lucru de care este extrem de mândră. Vedeta mărturisește că plăcerea ei vinovată este pizza:

„E wow! Carne?! Nici nu pun gura! Voi știți că eu sunt vegetariană. Deja am constat că, în două săptămâni, am dat jos 3 kilograme. Funcționează destul de bine!

Pentru mine 3 kilograme înseamnă foarte mult, pentru că organismul meu deja e obișnuit cu absolut toate dietele din lume. Dar acum am reușit cumva să-l mai păcălesc puțin.

Pizza e mâncarea mea preferată. Nu-i rezist! Pizza cu brânză de buffala și cu busuioc e nemaipomenită! Sunt gurmandă. Crede-mă că mă abțin foarte greu!”, a completat vedeta pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe