Alimentele pe care le consumă Cristina Șișcanu pentru o siluetă de viespe. Ce face soția lui Mădălin Ionescu

de: Năstase Mirabela
10 07. 2022

Ce alimente consumă Cristina Șișcanu pentru a avea o siluetă de viespe. Ce face soția lui Mădălin Ionescu pentru a arăta mereu impecabil. Vedeta a fost ambițioasă în ultimele luni și a reușit să dea jos mai multe kilograme. Aceasta a decis să facă o schimbare radicală și să revină la formele de dianinte de pandemie.

Alimentele pe care le consumă Cristina Șișcanu pentru o siluetă de viespe

Cristina Șișcanu are acum o siluetă de viespe, iar asta grație dietei și sportului, care au făcut minuni, se pare, în cazul ei. Cristina Șișcanu le-a dezvăluit și fanilor ei ce mănâncă pentru a se menține într-o formă de zile mari. Acum, Cristina Șișcanu ține o dietă de menținere, pentru a se păstra suplă.

Cristina Șișcanu se declară acum pe deplin mulțumită de felul în care arată. Ea are acum mare grijă la alimentație. Aceasta obișnuiește să consume mâncare gătită în casă, precum salate, supe, dar nu renunță nici la mici plăceri ale vieții, ca înghețata.

„Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este!”, a declarat Cristina Șișcanu pentru revista VIVA!

Este înnebunită după dulciuri

Cristina Șișcanu recunoaște însă că este o împătimită a dulciurilor și că cu greu se poate abține de la ele. Din fericire însă, atunci când afară este foarte cald, Cristina Șișcanu nu mai are aceste pofte, lucru care o ajută în lupta contra kilogramelor.

„Ce am observat, eu, care sunt înnebunită după dulciuri, de când a venit anotimpul cald parcă nu-mi mai doresc așa mult să mănânc dulce, și lucrul ăsta mă ajută la slăbit. Mai mănânc doar înghețată din când în când.

Chiar în weekend mi-am făcut o înghețată din banană congelată și fructe de pădure congelate cu iaurt de cocos și un pic de lapte de cocos, totul dat la blender. Și am mai pus și un pic de green sugar, pentru că era un pic acrișoară de la fructele de pădure, și a ieșit nemaipomenit de bună. Calorii puține, sănătoasă, i-am dat și Petrei, toată familia a mâncat și toată lumea a lăudat înghețata”, a mai spus ea.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de mai mulți ani. Cei doi au o fetiță, pe nume Petra, în vârstă de cinci ani. Mădălin Ionescu mai are doi copii dintr-o relație anterioară, un băiat și o fată.