05 mart. 2024 | 13:22

Alimentele pe care femeile trebuie să le consume. Mihaela Bilic a dat un sfat vital femeilor sub 50 de ani

Sănătate
Alimentele pe care femeile trebuie să le consume. Mihaela Bilic a dat un sfat vital femeilor sub 50 de ani
Mihaela Bilic nu recomandă femeilor să fie vegetariene. Ce alimente ar trebui să consume pentru a avea piele frumoasă.

Mihaela Bilic nu recomandă femeilor să fie vegetariene, fiindcă pielea, ca să arate bine, are nevoie de unele substanțe asigurate de produse de origine animală în cantități deosebite. Medicul nutriționist a explicat ce alimente ar trebui să consume reprezentantele sexului frumos pentru a arăta în formă.

Mihaela Bilic nu recomandă femeilor să fie vegetariene

Produsele de origine animală conțin substanțe necesare pielii, pentru a arăta sănătos. Vorbim despre proteine de cea mai înaltă calitate, vitamina A, vitamina D, acestea din urmă susținând elasticitatea pielii, a spus Mihaela Bilic.

„Din adolescență până la 50 de ani, a fi vegetarian din punct de vedere feminin este o contraindicație. Colagenul este o proteină din structura pielii care, pe măsură ce înaintăm în vârstă, se pierde. De aceea este mai greu să fim frumoase și radioase din vegetale”, a explicat medicul nutriționist Mihaela Bilic la Pro TV.

Roșia, esențială în dieta reprezentantelor sexului frumos

Specialista în nutriție a făcut câteva recomandări pentru reprezentantele sexului frumos, ca să se bucure de o piele frumoasă și radioasă nu numai în tinerețe. Pentru a obține acest rezultat, femeile trebuie să consume neapărat roșie.

Roșia are proprietăți excelente când vine vorba de protecția oferită pielii împotriva razelor ultraviolete. Conține licopen, care se absoarbe foarte bine în prezența grăsimii. Acesta este și motivul pentru care combinația roșie-brânză este una fericită.

Ce impact are roșia combinată cu brânză asupra pielii

„Puțină lume știe că în roșia de la conservă avem de 10-13 ori mai mut licopen decât în roșia proaspătă. Prin zdrobire, licopenul se eliberează mai bine”, a spus Mihaela Bilic, recomandând consumul de roșie și cu ulei de măsline.

Combinația în cauză are efecte benefice atât împotriva îmbătrânirii, cât și împotriva cancerului de piele, a explicat medicul nutriționist. Roșia, brânza și uleiul nu sunt singurele alimente recomandate femeilor pentru a se bucura de o piele frumoasă. Și oul este important la acest capitol.

Ce alt aliment esențial ar trebui să consume femeile

Legenda spune că romanii erau mereu trimiși la lupte după ce mâncau un ou și un măr. În ceea ce privește oul, motivul este foarte simplu: prezintă o concentrație mare de nutrenți într-un volum mic. Medicul nutriționist Mihaela Bilic recomandă femeilor să consume ou de două ori pe săptămână.

Oul are foarte puține calorii, însă oferă foarte multă sațietate. La 80 de calorii aduce o senzație de sațietate pentru 2, 3 ore, a spus specialista în nutriție. Acest alimente este bine să fie consumat alături de legume portocalii pentru a oferi pielii o strălucire aparte.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SEMAFOARELE se schimbă definitiv. NOILE REGULI de circulație pentru șoferi
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro