08 mai 2023 | 23:01

Alimentele pe care Anca Țurcașiu nu le consumă deloc. Așa își menține silueta de invidiat la 53 de ani

Monden
Alimentele pe care Anca Țurcașiu nu le consumă deloc. Așa își menține silueta de invidiat la 53 de ani
Alimentele pe care Anca Țurcașiu nu le consumă deloc

Anca Țurcașiu este într-o formă fizică de invidiat și reușește la 53 de ani să arate și să se simtă extrem de bine în pielea ei. Artista întoarce toate privirile, și nu doar a domnilor, ci și ale doamnelor care o admiră pentru forma de invidiat în care arată. Dar pentru a arăta atât de bine, aceasta are anumite reguli pe care le respectă cu strictețe.

Cum îți menține Anca Țurcașiu silueta de invidiat la 53 de ani

Luni, 8 mai, Anca Ţurcaşiu a împlinit vârsta de 53 de ani, dar trecerea timpului nu o sperie absolut deloc. Vedeta se simte mai bine ca niciodată în pielea ei și se poate lăuda cu un trup de fotomodel.

La mai bine de doi ani de la divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, îndrăgita artistă pare că s-a reinventat. O fire ambițioasă, puternică și conștientă de propriile atuuri, Anca Țurcașiu a lansat multe piese noi, este din ce în ce mai activă pe plan profesional, iar în ceea ce privește fizicul, este într-o formă de zile mari.

Are anumite reguli pe care le respectă cu strictețe

La cei 53 de ani, celebra cântăreață se menține într-o formă fizică de invidiat, motiv pentru care nu ezită să vorbească despre trucurile la care apelează.

Anca Turcașiu spune că are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă. A reușit să își înfrângă poftele în ceea ce privește mâncarea nesănătoasă și se declară o persoană foarte disciplinată atunci când vine vorba de un stil de viață sănătos.

„Nu, e un mod de viață. Nu stau să mai fac diete, am renunțat de mult la diete. Dietele au rolul de a slăbi și după aceea au rolul de Yo-Yo, după ce slăbești se întorc înapoi (kilogramele). Trebuie să faci totul cu rațiune.

Mi-am înfrânt poftele și mănânc doar ce trebuie, sunt foarte disciplinată. Contează mai mult sănătatea mea și forma în care mă fiu decât niște lucruri care mi-ar face rău.”, a spus Anca Țurcașiu, pentru Antena Stars.

Ce tip de apă bea artista

În urmă cu ceva timp, Anca Țurcașiu a dezvăluit că bea un anumit fel de apă, care îi ajută pielea să își mențină elasticitatea pentru mai mult timp.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.

Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a declarat vedeta.

„Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește. Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară”, a spus Anca Țurcașiu pentru viva.ro.

Citește și: Anunțul făcut de Anca Țurcașiu la 3 ani de la divorțul de Cristian Georgescu. I-a uimit pe toți

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Se schimbă radical Bacalaureatul. Cum va fi structurat examenul
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Se confiscă și iei amendă. N-ai voie să strângi așa ceva în propria curte. Poliţia face razii
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro