Alice Peneacă, în stare gravă la Matei Balș. Vedeta a fost internată cu covid-19 EXCLUSIV

de: Ana Chivu
22 06. 2022

Alice Peneacă se află în stare gravă la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș. Una din cele mai frumoase femei din România a fost afectată puternic de coronavirus. Celebrul model a fost internat cu COVID-19 și. Ea este ajutată de aparate pentru a putea respira normal. Iată mai multe detalii despre starea de sănătate a vedetei!

Alice Peneacă, în stare gravă la spital: modelul a fost internat cu COVID-19

Fosta soție a lui Bobby Păunescu se află în stare gravă la spital. Celebrul model internațional este sub atenta îngrijire a medicilor de la Matei Balș. Vedeta este acum ajutată de aparate pentru a putea respira normal, conform surselor playtech.ro.

Șatena a avut probleme și pe plan profesional din cauza crizei sanitare. Aceasta se plângea în trecut de faptul că nu a mai putut să călătorească așa cum o făcea înainte. Cea din urmă a pierdut multe contracte din acest motiv.

,,Am pierdut foarte multe opțiuni pentru că nu am putut călători. De obicei, majoritatea, nu toate, dar majoritatea opțiunilor vin de pe o zi pe alta, last minute.

Și atunci, fiind foarte multe restricții, pentru că trebuie să te testezi, să aștepți rezultatul, să călătorești, să stai și în carantină, e foarte complicat”, a spus Alice Peneacă, la emisiunea ‘La Măruță’.

A fost soția lui Bobby Păunescu

Alice Peneacă a devenit chiar și mai cunoscută după ce a apărut la brațul lui Bobby Păunescu. Cei doi au ales să plece pe drumuri separate în anul 2017, după doar doi ani de mariaj. Despărțirea a fost una de comun acord, a subliniat modelul.

Ea a specificat atunci că nu distanța a fost factorul care i-a făcut să ia această decizie. Tânăra a declarat și că pentru aceasta căsătoria cu celebrul regizor a fost o experiență care din păcate nu s-a terminat așa cum au dorit ambele părți implicate în povestea de dragoste apusă.

,,A fost de comun acord despărţirea de Bobby şi nu am avea de ce să aruncăm cu noroi unul în celalalt. Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din pacate nu s-a finalizat cum am fi dorit. Sunt foarte iertătoare de fel.

Cât despre ce s-a tot vorbit vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât”, a mai spus Alice Peneacă, la “Agentia VIP”.