Alexia Eram, concurentă la America Express 2024? Cu cine va face echipă fiica Andreei Esca

de: Manolică Anca
11 05. 2023

Startul filmărilor noului sezon America Express este aproape, astfel că producătorii celui mai dur reality-show din România sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile și discuțiile cu viitorii concurenți. Va fi Alexia Eram una dintre vedetele care se vor aventura în emisiunea de la Antena 1?

Alexia Eram, concurentă la America Express 2024?

Încă puțin și se apropie debutul filmărilor pentru cel mai nou sezon al reality-show-ului de la Antena 1, America Express. După ce producătorii Mona Segall și Robert Lionte au dezvăluit faptul că emisiunea se va filma din nou în America Latină, apar acum voci care dezvăluie și primele nume ale vedetelor care ar urma să plece la finele acestei luni în aventura vieții lor.

Ei bine, potrivit TV Mania, surpriza acestui nou sezon ar veni din partea Alexiei Eram care ar urma să participe în emisiune alături de fratele său, Aris Melkior Eram.

Avantajul fratelui său

În vârstă de 22 de ani, fiica Andreei Esca un influencer de referință de la noi din țară, iar timp ce Aris Eram, în vârstă de 19 ani, este student în Barcelona. Așadar, limba spaniolă care este vorbită în majoritatea țărilor din America Latină nu ar trebui să fie o problemă.

Totodată, Alexia are și ea un mare avantaj dacă ar participa în show. Iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, a fost concurent la „Asia Express – Drumul comorilor”, sezonul difuzat în 2020, atunci când a făcut echipă cu Alex Velea.

Citește și: De ce a refuzat Radu Ștefan Bănică să participe la Survivor sau America Express. „Am primit diverse oferte” VIDEO EXCLUSIV

„M-aș duce..”

Într-un interviu acordat în vara anului trecut, în exclusivitate pentru Impact.ro, fiica Andreei Esca spunea că i-ar surâde ideea de a își testa limitele într-un reality-show de anvergură.

„M-aș duce, pentru că sunt o fire foarte ambițioasă și nu mă interesează nimic. Dar nu știu dacă chiar la Survivor, pentru că am puțină fobie de insecte și de vietăți care se mișcă pe lângă tine”, spunea Alexia Eram.

Deși au mai apărut prin presa mondenă, în urmă cu ceva timp în urmă, informații potrivit cărora Gabriela Cristea și Tavi Clonda ar urma să participe la America Express, alături de o altă echipă formată din Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu, aceștia se pare că nu s-ar regăsi pe lista vedetelor care vor concura în noul sezon, mai scriu sursele TVMania.