Alexandru Cumpănașu aruncă bomba în cazul Caracal! Ce tânăr ar fi implicat în răpirea Alexandrei

Alexandru Cumpănașu aruncă bomba în cazul Caracal! Ce tânăr ar fi implicat în răpirea Alexandrei
Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu s-a pus în fața mașinii! ”N-am vrut să-l las să fugă”

La aproximativ un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, o conversație ce a avut loc între o prietenă de-ale fetei și un tânăr care recunoaște că a ajutat la răpirea mai multor copile, schimbă situația. Cu toate că Alexandru Cumpănașu a depus această discuție ca probă, tânărul nu a fost identificat sau audiat, susține unchiul Alexandrei Măceșanu.

Conversația care schimbă cazul Caracal

Conversația ce a ajuns în spațiul public a avut loc între o bună prietenă a Alexandrei Măceșanu și un tânăr, la câteva zile de la dispariția tinerei. Atunci, prietena Alexandrei a aflat de la individ mai multe detalii, după ce acesta a abordat-o.

„Bună, știi ceva de Alexandra?

Nu știu nimic de ea, din păcate.

Au dus-o în altă țară.

De unde știi tu?

Deci…sunt un băiat. Alexandra s-a urcat într-o mașină și în acea mașină era un om pe care îl știu eu. Și el duce fete la prostituție.

Ești sigur despre ce vorbesti? Dă-mi mai multe detalii despre acel om.

Știi unde este Alexandra în acest moment? Dacă știi, spune-mi, te rog, să putem face ceva.

În seara asta o duce în altă țară.

Și până acum unde a ținut-o?

Aici chiar nu știu. Tu îți dai seama că dacă zici cuiva, mai ales la poliție, am belit-o? Dacă zici, măcar nu zi de mine.

Nu, îți dai seama că nu o să te bag pe tine. Doar tu ne poți ajuta, gândește-te puțin.

Știu asta, m-am gândit la asta dar dacă o iau pe Alexandra de acolo, eu dispar (…) Doar îți zic să te păzești și tu. El a pus ochii pe multe fete de acolo si cică mă pune pe mine să vorbesc cu voi și după să ne vedem și vine să vă ia.”

Ce a declarat Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a depus conversațiile ca probe, însă potrivit acestuia, tânărul nu a fost audiat de către anchetatori. Unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat la RTV că a vorbit cu individul și după ce a afirmat că știe ce s-a întâmplat cu fata a închis dialogul.

”Nu au fost interesați nici de asta, nici de alte probe. Oamenii de la poliție au ignorat informațiile pe care le-am dat în acele momente”, a mai precizat Cumpănașu la RTV.