Alexandru Ciucu, la tribunal pentru divorțul de Alina Sorescu. Surpriză: cine l-a însoțit pe creatorul de modă FOTO EXCLUSIV

Alexandru Ciucu, la tribunal pentru divorțul de Alina Sorescu. Surpriză: cine l-a însoțit pe creatorul de modă FOTO EXCLUSIV
Alexandru Ciucu, la tribunal pentru divortul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de iubire. Creatorul de modă și celebra artistă au decis să își separe drumurile, după luni de zile în care au circulat zvonuri privind despărțirea lor. Alături de cine s-a prezentat designerul la tribunal. Mama fetițelor sale nu și-a făcut apariția.

Cu cine s-a prezentat Alexandru Ciucu la tribunal

Alexandru Ciucu a intentat divorț de soția lui, Alina Sorescu, aceasta fiind vestea care a luat cu asalt lumea mondenă din showbizul românesc.

Deși, în septembrie 2021, designerul infirma zvonurile privind apariția unor probleme de natură conjugală în mariajul său, iată că, acum, cele două vedete au decis să-și spună adio.

Fotoreporterii impact.ro l-au surprins pe Alexandru Ciucu la tribunal, acompaniat de tatăl său. Creatorul de modă al Casei Regale a României nu a dorit să facă vreun comentariu asupra subiectului delicat.

Surpriza jurnaliștilor a fost atunci când au observat faptul că Alina Sorescu nu și-a făcut simțită prezența la tribunal. Potrivit Spynews, Alexandru Ciucu ar fi depus o cerere la tribunal, prin care cere să-și poată vedea mai des fetițele.

Luni, 2 mai, a apărut prima dovadă că Alexandru Ciucu a deschis procesul pentru separarea de artistă. Pe portalul instanței de judecată, se poate vedea cum designerul vestimentar a cerut divorțul de mama fetițelor sale.

Alexandru Ciucu, septembrie 2021: „Nu este adevărat nimic, nu divorțăm!”

Reamintim că în septembrie 2021, Alexandru Ciucu își apăra căsnicia cu Alina Sorescu, demontând toate zvonurile privind posibila lor separare.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public.

Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime’, a spus Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu nu a vrut să comenteze divorțul de tatăl fetițelor sale. Artista a afișat un zâmbet larg pe rețelele sociale, acolo unde a postat câteva fotografii în care se bucură de o ieșire în aer liber, în natură.