Alexandra Stan, apariţie specială pe pârtie. Ţinuta a atras toate privirile, fanii i-au spus că seamănă cu Madonna

de: Anca Lupescu
08 12. 2023

Cunoscută pentru vocea ei inconfundabilă și hiturile de succes, Alexandra a reușit să își facă loc și în lumea modei, impresionând mereu cu alegerile sale excentrice de ținute. Recent, artista a stârnit valuri de entuziasm și curiozitate atunci când și-a făcut apariția pe o pârtie de schi, captivând atenția tuturor prin ținuta ei inconfundabilă.

Alexandra Stan, ținuta care i-a șocat pe privitori

Alexandra Stan a devenit de-a lungul timpului un reper al excentricității și originalității. Aparițiile ei sunt mereu surprinzătoare, iar pârtia de schi a fost ultimul loc în care artista și-a etalat creativitatea vestimentară. Îmbrăcată într-o combinație unică de elemente sportive și accesorii extravagante, cântăreața a dovedit încă o dată că nu se teme să iasă în evidență.

Citește și: Alexandra Stan, apariție incendiară pe litoral. Costumul de baie minuscul i-a scos în evidență formele

Ținuta pe care a ales-o a atras imediat toate privirile. Vedeta a purtat o salopeta mulată nude, iar pe deasupra și-a pus un pulover colorat și strălucitor. Totuși, accesoriile au fost cele care au făcut diferența. 

Cu o pereche de ochelari ciudată și o căciulă de blană, Alexandra Stan a pozat sexy în zăpadă. Ea a furat și o haină de blană oversized și s-a distrat în Predeal alături de prietenii ei, la Loft Susai, de 1 Decembrie. 

Te-ar putea interesa și: Cum a apărut Alexandra Stan pe scenă. Fanii au complimentat-o imediat pentru curaj: „Îmi cam place”

Petrecerea a continuat pe parcursul a mai multor zile, așa că Alexandra Stan și-a schimbat ținuta. A purtat o balaclava roz pe cap, o pereche de ochelari imenși, iar în jos și-a luat o salopetă de fâș pe care a accesorizat-o cu o curea în talie.

Fanii au asemănat-o cu Madonna

Fanii artistei au fost rapizi în a compara ținuta ei cu cea a celebrei Madonna, una dintre cele mai excentricite vedete și un icon în materie de fashion. Comentariile entuziaste au început să curgă pe rețelele sociale, la fel și aprecierile.

Dar apariția specială a artistei nu a fost doar un moment de modă. Vedeta s-a distrat pe cinste cu prietenii ei și a împărtășit cu fanii ei imagini de la LOFT, unde și-a petrecut ziua de 1 decembrie.

Vedeta a demonstrat că își poate exprima creativitatea în materie de modă și pe timp de iarnă, când hainele sunt mai multe și căldura este un factor de luat în calcul. Așa cum era de așteptat, fotografiile pe care vedeta le-a postat pe Instagram de 1 Decembrie, adunând mii de aprecieri.