Alexandra Stan, accident rutier în Capitală. Ce se întâmplă acum cu artista

Alexandra Stan, accident rutier în Capitală. Ce se întâmplă acum cu artista
Alexandra Stan, accident rutier în Capitală

Cântăreața Alexandra Stan are parte de multe întâmplări neplăcute. Trecutul i-a fost umbrit de faptul că a fost agresată de propriul manager, lucru pe care a dorit să îl uite, de curând s-a despărțit de cel care i-a fost alături 4 ani, iar acum a fost implicată într-un accident rutier în Capitală.

Alexandra Stan, accident rutier în Capitală

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13, la intersecția străzilor General M.H Berthlot și Luigi Cazzavilan. Incidentul a fost provocat de artistă. Cântăreața nu a acordat prioritate și a acroșat un taxi. Potrivit cancan.ro, în urma impactului destul de violent, a rezultat o vătămare corporală ușoară a unuia dintre pasagerii din taxi.

Alexandra Stan și iubitul ei s-au despărțit după patru ani de relație. Cântăreața s-a mutat din nou în București și acum lucrează la piese noi. Invitată în platoul ”Teo Show”, artista a povestit cum stă situația după despărțire. Cu emoție în glas, afirmând că îi este dor și acum de cel care i-a fost jumătate, vedeta susține că după separare au rămas în continuare prieteni. Solista are numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost alături și la bine și la greu.

Alexandra Stan, accident rutier în Capitală. Ce se întâmplă acum cu artista
Alexandra Stan alături de fostul iubit, Bogdan

”Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan. Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. Deci suntem părinți, trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună. Nu mai suntem împreună de multe luni, dar nu am făcut publică despărțirea. A fost o perioadă mai grea, o lună sau două, după care m-am luat cu munca”, a povestit artista la ”Vorbește Lumea” de pe Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI